0 db

Beszámítás

Megunt játékaid beszámítjuk!

Ha nincs lehetőséged személyesen bejönni hozzánk, játékaid akár futárral is elküldheted, de ebben az esetben mindenképpen kérj előzetes ajánlatot!
Az elküldés költsége téged terhel. Csak a teljesen karcmentes lemezeket tudjuk elfogadni, ha esetlegesen vissza kell utasítanunk a játékod, a visszaszállítás költsége téged terhel, ami 990 Ft. Tehát csak azokat küld el, amelyek karcmentesek, eredeti dobozuk és borítójuk is meg van
Ajánlatot e-mailben vagy telefonon tudunk adni neked:
 info@konzolkiraly.hu   0670/978-30-21

A játékaidért ajánlott összeget, bármire levásárolhatod üzletünkben. Készpénzt csak akkor tudunk adni, ha személyesen jössz be, utánvétellel és átutalással nem tudjuk megvenni a játékaid.Régi konzolod korrekt áron beszámítjuk! ...vagy készpénzért megvásároljuk!

Meguntad már hogy az újdonságok nem jelennek meg a régi konzolodra és a legújabb játékokat csak az internetes videókból ismered? Itt az ideje generációt váltanod, ami nem is fog olyan sok pénzbe kerülni, ha rendelkezel egy jó állapotú, régebbi konzollal!
Hozd be és azonnal megvásároljuk vagy beszámítjuk az árát egy másikba!
Telefonon vagy e-mailben tudunk adni egy előzetes árajánlatot, de pontos végösszeget csak személyes tesztelés után.
Kérj ajánlatot! 
info@konzolkiraly.hu    0670/978-30-21

Hibás és módosított gépeket (RGH, FLASH stb) nem áll módunkban beszámítani!

Bevesztek hibás gépet is?
Nem, hibás gépekkel nem foglalkozunk.

Beadhatok PC-s játékot is?
Nem, csak a konzolos játékokat tudjuk bevenni.

Lehetséges, hogy egy másik platformra megjelent játékot kapjak a bevitt dolgaimért?
Természetesen! Bármilyen a felsorolt listában szereplő platformra megjelent játékot beszámítunk: te döntesz, hogy mire szeretnéd fordítani a felkínált összeget, tehát akár PC-s játékot is hazavihetsz. Egyszerre akár több játékot is beszámítunk.

Tartozékra is beszámíthatom a játékokat?
Igen, gyakorlatilag mindenre beszámítjuk, üzletünkben kapható: új játékra, használt játékra, hardverre, kiegészítőkre.

Készpénzt is kérhetek a játékomért?
Igen.

Mik a feltételei a beszámításnak?
A lemeznek jó állapotban kell lennie és legyen meg az eredeti doboz, továbbá angol vagy magyar nyelv választható legyen a játékban. Ezen kívül még fontos, hogy európai 
(PAL) rendszereken futtatható, teljes verziós játék legyen.

Limitált vagy különleges kiadású játékot is bevihetek?
Természetesen igen, de ezért csak akkor tudjuk megadni a magasabb árat, ha a kiadás minden fizikai bónusza (ez lehet akciófigura, zenei CD, bónuszlemez, könyv, az adott játéktól függ) megvan. Az olyan limitált kiadásokat, amelyek csak letölthető kódokban különböznek a "rendes" verziótól, ugyanolyan áron tudjuk bevenni, mint a normál kiadást.