0 db

Beszámítás

Megunt laptopod, konzolod és játékaid korrekt áron beszámítjuk vagy megvásároljuk!

Az alábbi cikkben leírtuk mire figyelj, és milyen típusokat tudunk beszámolni.  
Az ajánlatkérésnél minden esetben jelezd felénk hogy melyik platformról lenne szó, illetve hogy milyen játékokat hoznál be. E-mail:  info@konzolkiraly.hu   Telefon: 0670/628-4001


Ha be tudsz jönni kecskeméti üzletünkbe személyesen, akkor az 1-2 órás tesztelés után azonnal akár készpénzt is tudunk adni a laptopodért, konzolodért és játékaidért, vagy beszámíttathatod az árukat egy másik  új vagy használt konzolba.

Ha futárszolgálattal juttatod el hozzánk, akkor levásárlásra van lehetőség, vagy jóváírjuk törzsvásárlói egyenlegeden pontok formájában, melyet később bármikor levásárolhatsz.

Ha nem személyesen hozod be, akkor mindenképpen kérj előzetes ajánlatot facebook oldalunkon,telefonon vagy e-mailben!


Az elküldés költsége téged terhel. Csak a leírtaknak megfelelő állapotban lévő konzolokat, tartozékokat és játékokat tudjuk elfogadni, ha esetlegesen vissza kell utasítanunk, a visszaszállítás költsége is téged terhel, ami 1290 Ft. 


Általános tájékoztató

Hibás, letiltott, megbontott és módosított gépeket (RGH, FLASH stb) nem áll módunkban beszámítani! Csakis gyári állapotában tudjuk beszámolni a konzolokat.  

Csak a nem karcos lemezeket tudjuk elfogadni. PS3, PS4 és XBOX ONE lemezeket kizárólag karc és sérülésmentes állapotában tudjuk elfogadni, XBOX 360-as lemezeken minimális karc lehet. (körömmel nem érezhető) 

Beadhatok PC-s játékot is?
Nem, csak a konzolos játékokat tudjuk bevenni.

Lehetséges, hogy egy másik platformra megjelent játékot kapjak a bevitt dolgaimért?
Természetesen! Bármilyen a felsorolt listában szereplő platformra megjelent játékot beszámítunk: te döntesz, hogy mire szeretnéd fordítani a felkínált összeget, tehát akár PC-s játékot is hazavihetsz. Egyszerre akár több játékot is beszámítunk.

Tartozékra is beszámíthatom a játékokat?

Igen, gyakorlatilag mindenre beszámítjuk, üzletünkben kapható: új játékra, használt játékra, hardverre, kiegészítőkre.

Tartozékokat is beszámoltok/vásároltok? 
Igen, minden gyári tartozékot (Kinect szenzor, kontroller, kamera, Move controller) legyen az Sony, Microsoft, vagy Nintendo. 

Konzolbeszámításnál figyelembe vesszük, hogy milyen gyári tartozékok vannak a konzolhoz!
Egy alap csomag felépítése:

  • konzol
  • kontroller
  • tápkábel
  • hdmi vagy RCA kábel

Playstation 3

A PS3-as konzolokból az utolsó szériát, a superslimet tudjuk bevenni/beszámolni. A FAT és SLIM 9-13 éve jelent meg, ezért gyakrabban előjönnek a típus hibái.  
XBOX 360 

XBOX 360-as konzolokból a Slim, E szériát tudjuk bevenni/beszámolni. A legelső szériát (fehér) nem tudjuk már beszámolni. 


Playstation 4

PS4-nél az összes típust bevesszük/beszámoljuk, a FAT szériát csak hosszas tesztelés után. XBOX ONE

XBOX One konzoloknál a FAT, S és X szériát tudjuk beszámolni. 

Nintendo Switch

Beszámolunk állapottól függően minden Nintendo Switchet, ha a tablet része nincsen összekarcolva, megkopva és minden gyári tartozéka megvan. Laptop

Előzetes megbeszélés és tesztelés után minden olyan laptopot beveszünk, ami 4 évnél nem régebbi. Csak a töltőkábellel együtt tudjuk bevenni. Előzetes egyeztetésnél kérjük a pontos cíkkszámot tüntesd fel!