Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Jelenleg a kiszállítás 2-3 munkanap is lehet!

Megértésed köszönjük!
  Blog   Hírek
  2018 Aug 06

Call Of Duty Black Ops 4 zárt beta betekintő

Ebben az évben sem maradunk Call Of Duty nélkül, ugyanis ősszel érkezik a Black Ops 4. A hétvégén kipróbálhattuk, a PS4-es zárt beta keretein belül, hogy milyen újdonságok, és módosítások lesznek a játékban, az előző részekhez képest.

 Visszatér a Black Ops szériához, a modern ütközetekhez, viszont az egyjátékosmód kimarad, helyette érkezik egy erős zombi mód, és battle royale is, amit szeptemberben tesztelhetünk.


6 féle játékmód, 6 térkép, és 10 féle specialista közül választhattunk, és kipróbálhattuk a legújabb Control módot is.A játékmenet pörgős és akciódús, változatos és erős fegyverek, valamint speciális eszközök közül választhattuk, ami minden specialistánál más és más.

Például, Torque barikádot tud építeni, míg Ajax pajzsot tud lerakni maga elé védekezésképpen, de Crash például gyógyítani tud. De van aki erős támadásra, vagy felderítésre tudja használni képességeit. Kapunk támadó, védekező és támogató specialistákat is, így mindenki kiválaszthatja a játékstílusának megfelelő karaktert. 


A következő béta ideje: 

Augusztus 10 - Augusztus 13
PS4 és XBOX One CLOSED BETA
Csak a játék előrendelőinek

PC OPEN BETA 
Aug 11 - Aug 13 (mindenki számára)

Az előrendelőkenk Early Access keretében Aug 10-től már elérhető lesz a Béta, fontos megjegyezni, hogy PC-re a Battle.net-en keresztül lehet majd kipróbálni.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat