Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x
  Blog   Hírek
  2018 Jul 06

Crash Bandicoot N Sane Trilogy teszt


Mindenki kedves erszényes állata, Crash Bandicoot visszatér, és immáron az összes platformon elérhető.  Újabb izgalmas percekben lesz részünk és garantáltan nem fogunk unatkozni ezzel a kihívásokkal teli ügyességi játékban. A játék új grafikus motorral készült, viszont a retro élmény garantált. A játékmenet nagyon nosztalgikus, ez a videojáték tökéletes a minden Crash Bandicoot rajongó számára.

Az első rész még 1996-ban Playstation 1-re jelent meg, a Naughty Dog műhelyében látott napvilágot. Sokáig a Sony kabalája volt, mivel csak PS-en lehetett játszani a trilógiával, végül az Activision-hoz kerültek a jogok, akik egy új grafikus motorral újra elkészítették a játékot. Elsőnek PS4-re, végül az összes platformra kiadták a felújított játékot. Megtaláljuk benne a Crash Bandicoot, a Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back, és a Crash Bandicoot Warped teljes tartalmukkal.

 


Nem egy egyszerű remastered változatot kaptunk, a játékban eltöltött 5 perc után érződik a játékon, hogy minden egyes fűszálat és karaktert újra modelleztek.  Megjegyezném, hogy a SWITCH-es, PS4-es, és XBOX ONE-os verzió között semmilyen különbséget nem találtam, mindkét platformon gyönyörűen fut a játék. PC-n több beállítási lehetőség is van, ezt mindenki egyénre szabottan állíthatja be.

Crash-t irányítva kell végig haladni a pályákon, minél több wumpa gyümölcsöket  összegyűjtve, amikhez úgy tudunk hozzájutni, hogy az előttünk található dobozokat szétütjük. Ezt nehezítik az ellenséges karakterek, valamint figyelembe kell vennünk a pálya sajátosságait, szakadékok felett átugrani, vagy éppen egy hatalmas kőgolyó elöl menekülni.
Sokszor olyan nehéz, hogy egy 2,5D-s Dark Souls-ként is megállná a helyét, csak éppen nincsen benne annyi erőszak és vér, és ezt pozitívumként mondom. Rég találkoztam ilyen jellegű játékkal, hogy hatodik nekifutásra sem tudom megcsinálni az adott pályarészt. Wumpa gyümölcsöket (pontokat) hagyok hátra, ezzel a platina lehetősége a feledés homályába vész. Emellett is azt mondhatom, hogy könnyen beszippant a játék világa, mesterien épül fel, és mindig csak annyira nehéz, hogy ne törd össze a kontrollert.Mentési lehetőség csak az előre elhelyezett pontoknál lehetséges, ha eljutsz az adott pálya végére újabbak nyílnak meg. 
Az átvezető animációk tökéletesek, sokszor úgy éreztem mintha újra gyerek lennék. Megjegyezném, hogy a felújított változat olykor sokszor nehezebb, mint az eredeti, mert az újra modellezésnek hála, ahol eddig jól ugrottunk a szakadék szélére, itt könnyedén az alján találjuk magunkat.

Jó szórakozás gyermeknek és felnőttnek egyaránt, garantált pár napos kikapcsolódást jelent, mielőtt kiakasztanánk a játékot.
Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
XBOX
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat