Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x
  Blog   Hírek
  2018 May 09

Destiny 2: Warmind - új történetszállal érkezik a DLC


Destiny 2 - Warmind

Megérkezett a Destiny 2 legújabb kisebb kiegészítője a Warmind, ami egy új területet, egy új módot hoz a játékba, de azoknak is érdemes újra játszaniuk, akik nem vásárolták meg a DLC-t, mert alakítottak a készítők a játékon is.

Egy új sztori kezdete

Érkezik egy új Raid Lair, kiegészül a Strike-ok felhozatala és az új kiegészítő hozott egy pár órás sztori szálat is, amiben ellátogathatunk a Marsra, ahol Ana Bray egy új hős fogja segíteni utunkat.  A történet központjában egy Rasputin nevű mesterséges intelligencia áll, aki egy hosszú pihenés után felébredve megolvasztja a Mars sarkvidéki jégpáncélját, aminek köszönhetően kiolvad hadserege és az újonnan nyílt marsi területeken kell megállítanunk őket.


Escalation Protocol

Kapunk még egy Escalation Protocol nevű hordamódot is, amiben időre hullámokban kell visszavernünk az ellenséget, eközben különböző kisebb feladatokat teljesítenünk és minden menet végén lesz egy boss is. A mód teljesítése után természetesen kapunk jutalmat is, de az igazán jó cuccok csak a hetedik kör végén esik viszont egyedi bossal kell megküzdenünk. Az Escalation Protocolban 5 féle bossal találkozhatunk, ami heti rendszerességgel cserélődig a játékban.

PVP bővül egy ranked rendszerrel, plusz most már van lehetőség privát PVP meccsekre is.

A marsi környezet gyönyörű lett, valamint az új képességek is nagyon hatékonyak. A Warmind DLC-t mindenképpen érdemes megvásárolni, ha egy kis újdonságra vágysz, de sok extrát ez a kiegészítő sem hozott. Kíváncsian várjuk hogy a közeljövőben milyen extra tartalmak érkeznek még a játékhoz.


 

Jellemzők:

·         Új Raid Lair: Spire of Stars

·         Új  fegyverek, páncélok és felszerelés

·         Újfajta hordamód: Escalation Protocol

·         Új ereklye, a Valkyrie Javelin

·         Új történetszálak és kalandok

·         Új célállomás a Mars sarkvidéki jégpáncélján

·         Hozzáférés a multiplayer arénákhoz privátjátékokban is

 

Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató