Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x
  Blog   Hírek
  2018 Nov 30

Konzol csere akció

*A csere akciós ár eléréséhez, hozz be beszámíttatni egy  Xbox 360 Slim/E Slim vagy PS3 superslim konzolt legalább 3 játékkal. Ennél több játék beszámításával természetesen még nagyobb kedvezményt kapsz új konzolod árából!


Juttasd el, működőképes PS3 Superslim, Xbox 360 Slim vagy E Slim konzolod üzletünkbe, ahol egy gyors bevizsgálást követően, azonnal kedvezményre válthatod! 


Amit el kell küldened: 
  • konzol 
  • kontroller
  • tápkábel
  • hdmi vagy RCA kábelE-mail:  info@konzolkiraly.hu   Telefon: 0670/628-4001


Ha be tudsz jönni kecskeméti üzletünkbe személyesen, akkor az 1-2 órás tesztelés után azonnal beszámíttathatod az árukat az általad kinézett, új konzolcsomagba. 

Ha futárszolgálattal juttatod el hozzánk, akkor levásárlásra van lehetőség, vagy jóváírjuk törzsvásárlói egyenlegeden pontok formájában, melyet később bármikor levásárolhatsz.

Ha nem személyesen hozod be, akkor mindenképpen kérj előzetes ajánlatot facebook oldalunkon,telefonon vagy e-mailben!


Az elküldés költsége téged terhel. Csak a leírtaknak megfelelő állapotban lévő konzolokat, tartozékokat és játékokat tudjuk elfogadni, ha esetlegesen vissza kell utasítanunk, a visszaszállítás költsége is téged terhel, ami 1290 Ft. 


Hibás, letiltott, megbontott és módosított gépeket (RGH, FLASH stb) nem áll módunkban beszámítani! Csakis gyári állapotában tudjuk beszámolni a konzolokat.  

Csak a nem karcos lemezeket tudjuk elfogadni. PS3, PS4 és XBOX ONE lemezeket kizárólag karc és sérülésmentes állapotában tudjuk elfogadni, XBOX 360-as lemezeken minimális karc lehet. (körömmel nem érezhető) Az alábbi képet mellékeltük a konzolod beazonosításához, hogy melyik az a gépcsomag amit betudunk számolni:

Playstation 3

A PS3-as konzolokból az utolsó szériát, a superslimet tudjuk bevenni/beszámolni. A FAT és SLIM 9-13 éve jelent meg, ezért gyakrabban előjönnek a típus hibái.  
XBOX 360 

XBOX 360-as konzolokból a Slim, E szériát tudjuk bevenni/beszámolni. A legelső szériát (fehér) nem tudjuk már beszámolni. Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
XBOX
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat