Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x
  Blog   Hírek
  2018 Aug 08

Magyar feliratos játékok Playstation 4-re!

Ebben a cikkben összegyűjtöttük neked azokat a Playstation 4-es játékokat, melyek tartalmaznak magyar feliratot. Ez a lista folyamatosan bővül, a God of War megjelenésével, ami egy PS exkluzív cím, már megjelenéskor tartalmazott magyar feliratot, melyet követett a Detroit: Become Human, valamint a szeptemberben megjelenő Spider-Man is. 


A PlayLinkes játékok szintén tartalmaznak magyar feliratot, és sokszor magyar szinkront is, melyik szintén kizárólag csak Playstation 4-re jelentek meg. A felsorolt listában lesznek olyan címek is, ami magyar feliratot kapott, és megjelent XBOX ONE-ra is. 

Fontos megjegyezni, hogy csak akkor lesz magyar felirat az adott játékon, ha magyar PSN profillal rendelkezel! 


Már megjelent, webshopunkban kapható magyar feliratos játékok: 

Kattints a játék nevére, ha megszeretnéd vásárolni, vagy ellenőrizni az adatlapját!


1. Heavy Rain and Beyond Two Souls 

(csak a Beyond Two Souls tartalmaz magyar feliratot)


2. God of War (2018)

Az olümposz isteneket, és bosszúszomját hátrahagyva, Kratos most skandináv istenekkel és szörnyekkel teli világban él. Ebben a keményvilágban kell harcolnia a túlélésért, és tanítani a fiát, hogy felkészítse erre a világra.A háború isteneként megismert Kratost most új környezetben találjuk, ahol már nem hagyatkozhat csak a bosszúszomjára.

Olümposz díszes márványvilága helyett a viking mondavilágban találjuk magunkat; hatalmas erdökkel és barlangokkal teli világban kell helytállnunk, és minden egyes pontját felfedezhetjük a térképnek; ami messze a legnagyobb a GOD OF WAR szériának.


3. Detroit: Become Human

A Quantic Dream legújabb játéka a Detroit: Become Human, a közeli jövőben játszódik Detroit városában, ahol egy új technikai fejlesztés, az androidok jelenléte mindennapi. Légy részese egy minőségi, interaktív mozinak, és ismerd meg a jövő városát.

A történet három android köré összpontosul, akik keresik helyüket ebben a világban. Őket fogjuk irányítani a játékban: Connor egy androidokkal érintő bűntetteknél segítő prototípus, Kara egy szabadságra vágyó robot, aki egy kislány védelmére lépve válik szökevénnyé, Markus pedig a lázadás vezetője. 

Döntéseink nem csak saját sorsunkat, hanem az egész városét is meghatározzák. Minden jelenetnek különböző végkimenetele lehet. Fedezd fel, hogy mit jelent embernek lenni egy kívülálló szemszögéből nézve - figyeld meg az ember világát, egy gép szemszögéből.

A játék fejlesztője, a Quantic Dream több minőségi játékot is készített már, mint például a Heavy Rain, Beyond: Two Souls, és a Fahrenheit.4. Lego Worlds

Építs és játssz határok nélkül a Lego Worlds-el!

Szerezd be ezt az élménycsomagot, ahol a létrehozott kreációknak csak a fantáziád szabhat határt. Álmodd meg a saját világod, majd fedezd fel tájait, találj kincseket, és oszd meg az élményt a barátaiddal!5. The Witcher 3 Wild Hunt


6.. Assassins Creed Syndicate 7. Tom Clancys The Division


8. Watch Dogs 2 

9. Assassins Creed Black Flag


Előrendelhető játékok, melyek megjelenéskor magyar felirattal fognak érkezni: 


1. Spider-Man

Spider-Man az ikonikus szuperhős, akit az akrobatikus képességeiről, improvizációjáról és háló egyedi módú felhasználásáról ismerünk, most az Ő bőrébe bújva kell megmentenünk New-Yorkot.

A játékban olyan elemeket is bemutatnak, amit eddig soha nem láthattál egyetlen Spider-Man játékban sem. A parkour stílusú mozgás és az egyedülálló környezeti interakciók, az új harcok és a filmes átvezető jelenetek miatt az új Spider-Man rész ellentétben áll azzal, amivel eddig korábban játszottál.

A Sony Interactive Entertainment, a Insomniac Games és a Marvel egyesítette ötleteit, és létrehozott egy vadonatúj, hiteles és teljesen egyedi Spider-Man kalandot. Ez nem az a karakter, akivel korábban találkozhattál a filmekben. Ez egy tapasztalt Peter Parker, aki keményen veszi fel a New York-i bűnözés elleni harcot. Ugyanakkor küzd, hogy saját életét és karrierjét is építse miközben több milliónyi New-yorki életéti menti meg nap mint nap.


  • nyitott világú hatalmas élettel teli világ vár téged, ahol izgalmakkal teli kalandokban lehet részed
  • a Ratchet n Clank készítőinek és a Marvel legújabb játéka
  • lásd  New-Yorkot egy új, egyedi perspektívából nézve2. Cyberpunk 2077


3. Warhammer 40K Inquisitor Martyr


PlayLinkes játékok, melyek magyar szinkront is tartalmaznak: 


1. Hidden Agenda

A Hidden Agenda az egy új krimi thriller játék, amelyben lehetősége van a játékosnak nyomoznia a hírhedt Trapper gyilkos után. Egyedül vagy akár 6 fős csapatban is játszhatsz. A mobiltelefonodon kell majd meghoznod nehéz döntéseket, amelyek befolyásolhatják a játék kimenetelét. Megtudod oldani a rejtélyt mielőtt túl késő? A játék teljesen magyar nyelvű és magyar szinkronos! 2. Frantics

Lépj be ebbe a világba, ahol bármi megtörténhet. A játékban 15 minijáték vár téged és akár négyen is játszhattok a barátaiddal. A cél a többi játékos legyőzése, akcióval teli, vagy logikai pályákon. Sose lankadjon a figyelmed, ugyanis a róka bármikor felkavarhatja az eseményeket.

A magyar felirat és szinkron eléréséhez frissíteni kell a játékot, amihez internetkapcsolat szükséges!3.  Knowledge is Power

A Knowledge is Power az egy izgalmas és szórakoztató kvíz játék, amelyben a játékosok összemérhetik tudásukat. Az okostelefonodat a TV-vel és a PlayStation 4-el kombinálva egy teljesen új féle kvíz játékot fogsz megtapasztalni. Kettőtől hat játékosig lehet játszani és harcolni a végső győzelemért.
4. Thats You

Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
XBOX
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat