Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x
  Blog   Hírek
  2021 Oct 16

PS5 Szállítási információk

A PS5 konzol RAKTÁRON van jelenleg többféle csomagban! Rendeld meg most és 1-2 munkanapon belül kiszállítjuk!  Kattints a képre és rendeld meg mihamarabb!


-
Általánosan a PS5 hiányról:
Nem túl szerencsés időpontban, épp az egész világot érintő csipphiány kellős közepén 2020 Novemberében jelentek meg az új genereciós PlayStation konzolok.
Kétféle verzió jelent meg, az egyik lemezolvasóval is rendelkezik, így tudod rajta futtatni PS4 lemezeidet is a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően, a másik a PS5 Digital Edition, mely nem rendelkezik lemezolvasóval  így csak a PS Sotreban megvásárolt digitális játékaid tudod rajta játszani. 

Mindkét verzióból folyamatosan kapunk készleteket, de azt fontos tudnod, hogy a Digital Edition verzióból jóval kevesebbet gyártanak. PS5 szállítmány havonta többször de korlátozott darabszámban érkezik üzletünkbe. Fontos tehát azt látnod, hogy érdemes feliratkoznod a PS5 konzolra, hogy időben értesülj a készletről és le tudd adni a rendelést. 

Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató