Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x
  Blog   Hírek
  2021 Oct 16

PS5 Szállítási információk


PS5 szállítások folyamatosan 3-4 hetente érkeznek üzletünkbe. Fontos, hogy egyenlőre úgy látszik szabadon elérhető készleteink nem lesznek, csak előrendeléssel tudsz hozzájutni új konzolodhoz!
A várható szállítási időt minden PS5 gépcsomagnál folyamatosan frissítjük!

-

Általánosan a PS5 hiányról:
Nem túl szerencsés időpontban, épp az egész világot érintő csipphiány kellős közepén 2020 Novemberében jelentek meg az új genereciós PlayStation konzolok.
Kétféle verzió jelent meg, az egyik lemezolvasóval is rendelkezik, így tudod rajta futtatni PS4 lemezeidet is a visszafelé kompatibilitásnak köszönhetően, a másik a PS5 Digital Edition, mely nem rendelkezik lemezolvasóval  így csak a PS Sotreban megvásárolt digitális játékaid tudod rajta játszani. 

Mindkét verzióból folyamatosan kapunk készleteket, de azt fontos tudnod, hogy a Digital Edition verzióból jóval kevesebbet gyártanak, így ehhez hosszab idő hozzájutni. PS5 szállítmány havonta többször kérkezik üzletünkbe, amiből mindig a soron következő előrendelőinket szolgáljuk ki. Fontos tehát azt látnod, hogy ha nem adsz le egy előrendelést a PS5 konzolra, akkor nem tudod megvásárolni. A PS5 előrendelés semmilyen kötelezettséggel nem jár nálunk, csupán munkánkat segíted vele, mert így látjuk és továbbítani tudjuk az igényeket a PlayStation Magyarország felé, aki ennek alapján határozza meg a PS5 szállítmány időpontját és mennyiségét.

Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat