Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x
Megnézem

A BLACK FRIDAY VÉGE:

Vasárnap éjfél! Ne maradj le!

0

NAP

0

ÓRA

0

PERC

0

MÁSODP.

  Blog   Hírek
  2018 Jul 06

MXGP PRO teszt

Realisztikus és személyre szabható

A Milestone által készített játék a motokrossz műfaj kedvelőinek fog kedvezni, és a felhasználók visszajelzései alapján alakították a játékot. Ebben a részben mutatkozik be egy vadonatúj funkció, a mechanikus megközelítés, melynek köszönhetően mi játékosok, motorunk minden egyes részét testre szabhatjuk. Hogy a játék tényleg visszaadja a valóságot, olyan profi versenyzők, mint Gautier Paulin, vagy Tim Gajser is segédkeztek a játék fejlesztésében.


Gyönyörű látványvilág

Unreal Engine grafikus motorral készült a játék, aminek köszönhetően eszméletlenül szép a játék, szemet gyönyörködtető jeleneteknek lehetünk tanúi, miközben a sárban motorozunk és éppen előzni próbáljuk vetélytársainkat.

A menü helyett egy gombnyomásra egy nyitott terepen találjuk magunkat, ahol gyakorolhatunk, szokhatjuk motorunkat, valamint időmérő köröket is mehetünk.

A választható versenytípusok az előző részből átvett, megszokott játékmódok. A játékban találhatunk multiplayer módot is, aminek köszönhetően nem csak a játék által osztott, hanem valódi hús-vér emberek ellen is játszhatunk.

A játék fizikája jobb lett az előző részeknél, viszont sokszor az sem mindegy hogy helyezkedünk a motorral levegőben, vagy hogyan érünk földet vele. Sokszor már túl nehéznek tartottam a játékot, és a rosszul megírt fizika, és a nehézkes mozgás sem segített.


Nyerni nehéz

A karakteralkotás is szintén ugyanolyan, mint az eddigi Milestone játékokban megszokhattuk. Kiválaszthatjuk, melyik versenyzővel leszünk, vagy ki lesz a szponzorunk. A nehézségi szintet lejjebb állítva sem volt könnyebb versenyeket nyerni, olykor még úgy éreztem, hogy legkönnyebb fokozaton nehezebb nyerni, mint legnehezebb szinten.

Ezektől a hibáktól eltekintve, ha megértjük a játék fizikáját, és ráérzünk a motokrossz izére, egy szép grafikával ellátott, izgalmas versenyjátékben lehet részünk. Az Unreal Engine szépen dolgozik, viszont sokszor éreztem játék közben frame rate csökkenést, valamint a már meg szokott később betöltődő textúrák is elég kellemetlenek tudnak lenni.Összegzés

Ha szereted a motoros játékokat, mindenképpen érdemes kipróbálni. Tele van a játék egy csomó licenszelt alkatrésszel, melynek köszönhetően a motor alakítása teljesen valószerűvé válik. Annyi féle beállítási opció van, hogy minden játékos a saját stílusának megfelelően tudja alakitani a járművet. 


Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat