Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x
  Blog   Hírek
  2018 Apr 17

Playstation 4 Pro bemutatóPlaystation 4 Pro bemutató


Fejlődik a technika és vele együtt a játékok grafikája is. A különböző grafikus motorok lassan, de biztosan eljutottak egy sokkal realisztikusabb szintre. 

Majd 2013. december 13-án megjelent az első playstation 4, ami sosem látott brutális teljesítményt hozott. Később módosították a gép kinézetét, kapott egy kisebb és szebb változatot, valamint piacra dobták a playstation 4 PRO-t is. Míg a slim hardverben megegyezik a régi fatnak az értékeivel, addig a PRO kapott plusz 1 GB ramot, valamint kapunk egy gyorsabb processzort, és egy erősebb videókártyát a 4K-s megjelenítés miatt. 

Az új gépek kaptak HDR támogatást is (HDR= nagy dinamikatartományú kép) bár ez csak akkor használható, ha van otthon egy olyan monitorunk/tv-nk ami támogatja a funkciót. A PS4 PRO a streamelt videókat képes 4K-ban megjeleníteni, viszont a Blu-Ray olvasója nem 4K-s. A képeket szintén 4K minőségben rögzíti, viszont a videókat csak 1080p/30 fps minőségben. 

Akkor is érdemes e PS4 PRO-t venned, ha nincsen otthon 4K-s TV? 
A választ egyértelműen igen, hiszen egy erősebb gépről beszélünk. Nem beszélve arról, hogy sok, most megjelent játéknál választhatod a performance módot is, ami azt jelenti, hogy nagyobb FPS-sel is játszhatod ugyanazt a játékot.A felskálázott képanyag egy kicsit zavarosabb lehet, mint az eredeti, natív 4K felbontáson renderelt, de sokkal szebben és gyorsabban fut a játék. 

Hivatalos magyarországi Sony forgalmazóként a webshopunkban megvásárolhatod az egyik legnépszerűbb konzolt, a PS4 PRO-t is, egy év teljeskörű Sony garanciával. A használt gépeinkre 1-6 hónap garanciát vállalunk. 

 A dobozban a PS4 PRO mellett találunk egy HDMI kábelt, egy tápkábelt és egy mono headsetet. Van a dobozban még egy DUALSHOCK 4 V2-es fekete kontroller, valamint egy mikro USB-s töltőkábel a kontroller töltésére. 

A PS4 PRO csak 1 TB-os tárhellyel rendelkezik, viszont a bővíteni viszonylag egyszerűen lehet. 
Ráadásként az 5.00 frissítésnek köszönhetően magyar menürendszerrel rendelkezik, valamint egyre több népszerű Sony exkluzív cím érkezik magyar feliratosan. 2018-ban a Playstation 4 PRO árából nem fogunk tudni összerakni egy olyan GAMER PC-t ami hozná ugyanazt a szintet.

VÁSÁRLÁS


Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
XBOX
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat