Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x
  Blog   Hírek
  2021 Feb 02

Refox - A minőségi védelem!

Új dologba vágtuk fejszénket, amivel szeretnénk titeket abban segíteni, hogy minőségi védelmet tudjatok adni okos eszközeiteknek és mindezt egy elérhető áron.

Hosszas kutatás és termék tesztelések után kötötünk megállapodást a Refox csapatával egy speciális TPU fólia vágó gépre.

Ez a kis gépezet már tavaly November óta üzemben van a Konzolkirályban és már több mint 100 törzsvásárlónk telefonját védi Refox fólia. :) Mivel nagyon pozitívak a visszajelzéseitek, ezért úgy döntöttünk hogy elérhetővé tesszük a terméket webshopunkban is!  Most biztos azt gondolod, ÁÁÁ ugysem tudom felrakni...ezért készítettünk nektek egy videót a tökéletes felhelyezés érdekében!

Valentin napi akciónkban most egy áráért kettőt tudsz rendelni, tehát most így 3990 Ft-ért gondoskodhatsz 2 készülék védelméről.


A terméket itt tudod megrendelni, rendeléskor a megjegyzésbe írd be, hogy milyen telefonra/telefonokra készítsük el a fóliákat:


Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
XBOX
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat