Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Október 23-án üzletünk ZÁRVA és ügyfélszolgálatunk sem elérhető!

Megértésed köszönjük! :)
  Blog   Hírek
  2018 Sep 14

Strange Brigade teszt

Hol is kezdjem az egészet, talán ott, hogy a Strange Brigade egy szórakoztató, múmia darabolós, co-operatív, lövöldözős játék, ahol igazából nem sokat kell gondolkodni.

 

Úgy talán ismerősebb lesz a név, ha azt mondom Sniper Elite széria, ugyanis ezt a játékot is ők készítették. Hasonló formulára épül a játék, mint a Zombi Army, adott egy pálya, amin át kell magunkat verekedni a durvábbnál durvább szörnyeken, csak itt egy különleges alakulat részesei vagyunk, akik a természetfeletti lényeket küldik vissza oda, ahonnan jöttek.


Egyelőre 4 karakter közül válogathatunk, amit szabadon ruházhatunk fel egy pisztollyal és egy nagyobb puskával. A felállás a szokásos, gépfegyverrel szórhatjuk a szörnyetegeket, itt jó sok töltény áll rendelkezésünkre viszont nem sebzünk velük olyan sokat. A jól bevált shotgun, ezzel inkább a közelharcban dominálhatunk, egy lövéssel le tudjuk teríteni a felénk szaladó csúnyaságokat ráadásul a sörét miatt van területi sebzésünk is. A mesterlövésszel már messziről, egy lövéssel hatékonyan likvidálhatjuk a távolból érkező ellenfeleket, viszont közelharcban már kevésbé hatékony. Ezen felül minden pályán egy ládából lehet nyitni valami speciális megagigabrutál fegyvert, amivel igen tisztességesen lehet aprítani és ha ez sem lenne elég akkor több fajta gránátból válogathatunk amivel harcba szállhatunk.  Na és bónusz ami megkülönbözteti a karaktereket egy bűvös talizmán, ami egy különleges képességet aktivál, amiből 4 van karakterenként, természetesen egyszerre egy ilyet tudunk magunkkal vinni.

 

A pályák kinézetére nem lehet panaszunk, egész pofásan néznek ki, és változatosak. Sok tennivaló akad egy-egy küldetés során, főleg ha szeretünk bóklászni, ugyan nagyon eltévedni nem tud az ember, mert adja magát a dolog merre mehetünk tovább, viszont vannak rejtett kis zugok ahol kincseket gyűjthetünk, vagy a fegyvereinkhez spéci tulajdonságokat, amivel tuningolhatjuk őket. Illetve egyes szakaszokon csak úgy tudunk tovább haladni, ha teljesítünk valami kirakóst, nem kell semmi űrtechnikára gondolni, adja magát a képlet, hogy jutunk be majd az ajtón, de egész kellemes színfolt a játékban, hogy nem csak automatikusan kinyílik az ajtó és mehet tovább a darálás.


 A pályákon lehetőségünk van az arany gyűjtésre, amivel a fent említett speciális fegyverünket is kiválthatjuk, ha olyan ládával találkozunk.

Nagy segítségünkre vannak az elhelyezhető csapdák, vannak robbanós hordók, olajos cserepek, farakások, csapóajtók és még sorolhatnám sokáig, mert meglepő mód rengeteg félét sikerült belecsempészni a játékba. Viszont arra is nagyon figyelni kell, hogy ne éppen a csapda előtt, mellet álljunk, mert akár a saját vesztünket is okozhatjuk…. nekem sikerült legelőszőr, egy ilyen lengő szöges farönkre felnyársalni a karakterem, mert csak azt figyeltem milyen szépen világít az a kő, vajon szét lehet lőni ?! és paff… ellenőrző pontra vissza, ami egy nagyobb csata után volt… szóval fogtam a fejem.


Az ellenőrző pontokon lehetőségünk van kilépni a játékból és akár egy másik karakterre átváltva visszatérni ugyanoda.Játékon belül, lehetőségünk van a felszerelésünket is variálni, ha úgy kívánja kedvünk és meguntuk az adott fegyverünket.Ellenfeleinkből is akad gazdagon, sokan vannak és sokfélék, amit szépen pályáról pályára haladva mutat be nekünk a játék.

Most pedig jöjjön a fekete leves… a játék sajnos nem egy túl hosszú és tartalmas darab, 3 küldetést csináltam meg, egy küldetés egy pálya. Kicsit utána olvastam és 10 küldetés áll rendelkezésünkre, amit durván 40p alatt, halálokkal és kutakodással együtt maximum 1 óra alatt teljesíteni lehet. A fő sztorin kívül, lehetőségünk van még egy horda módra, amiben körönként jönnek ránk az ellenfeleink és ugye a cél, hogy minél többet teljesíteni tudjunk, illetve egy pont gyűjtögetős, amiben a fő sztorihoz tartozó pályákon szaladunk végig újra és minél több pontot kell elérni benne.


Egyenlőre csak egyedül próbáltam a játékot, de azért így is elég szórakoztatónak mondanám, csapatban biztos még jobb élményt tud okozni pláne ,hogy minél többen társulnak mellénk, annál több ellenfelet zúdít a gép a nyakunkba.

Öröm az ürömben, hogy a nép szava meghallgattatott és fejlesztők már dolgoznak a tartalom bővítésen, amiben lesz ingyenes és sajnos fizetős része is. Egyenlőre nem állíthatom azt, hogy megéri a teljes árát, viszont a későbbiekben ha bővül tartalommal és kicsit lejjebb ereszkedik az ára, egy próbakörre vigye el mindenki ezt a játékot.

-Motkány91-


 

Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
XBOX
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat