Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Anthem Xbox One

Xbox
RAKTÁRON (Utolsó darabok)
Rendeld meg most és kiszállítjuk: Hétfőn (2023-01-30)
Üzletünkben azonnal átvehető
Állapot: Új
40 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Árukereső.hu
 A Mass Effect- és a Dragon Age-sorozatokkal elhíresült Bioware az Anthem című sci-fi témájú közösségi akció-szerepjátékkal tért vissza, amely a Bungie által megalkotott Destiny játékmenetére emlékeztet leginkább, természetesen egyedi vonásokkal, megoldásokkal.

Az Anthem rengeteg tartalmat ígér a játékosok számára, valamint páratlan közösségi élményeket, aminek jóvoltából a küldetéseket akár barátaink oldalán is lehetőségünk nyílik teljesíteni, mialatt futurisztikus fegyvereket vehetünk a kezünkbe és brutális páncélokat ölthetünk magunkra, amelyek nemcsak repülésre lesznek alkalmasak, hanem arra is, hogy megvédjenek minket az ellenfelektől.

Jellemzők

  • A játékban egy óriási posztapokaliptikus világot találsz, amelyet teljesen szabadon bejárhatsz, küldetéseket teljesíthetsz, barátokkal, ismerősökkel.
  • A játék alapvető eleme a harc lesz, amelyet egyaránt megvívhatsz emberi ellenfelekkel (más játékosokkal) is, de természetesen a játék világában lévő vad és félelmetes szörnyekkel is szembe kell szállnod.
  • Karakterünket folyamatosan fejleszthetjük, különféle fegyvereket, tárgyakat, alapanyagokat gyűjtögethetünk miközben fokozatosan fedezzük fel ennek a veszélyes világnak a sajátosságait.
  • A zsoldosokhoz hasonló karakterek részben mecha, részben pedig exoskeleton rendszerű harci öltözeteket öltenek magukra - ezeket a Javelineknek hívják. A Javelin típusa tulajdonképpen felhasználási területét határozza meg, kvázi kasztként. Minden Javelin más-más harci tulajdonságokkal bír.
  • A tömérdek szabható eszközöket saját erődünkben fejleszthetjük, tömérdek különféle variációban. A sisakok, páncélok, festékek és matricák használatával mindenki úgy alakíthatja ki saját stílusát, ahogy csak szeretné. Ráadásul a Javelinek fegyverzetét is szabadon variálhatjuk.
  • A változatos katonai küldetések alatt három másik playerrel együtt harcolhatunk majd más játékosok, vagy a szörnyek ellen. Az általunk kiválasztott Javelin alapján különböző feladataink lesznek a csapatban. Minden misszióval fejlesztheted karaktered és felszerelésed, nem mellesleg pedig a történet is egyre inkább kibontakozik. Emellett természetesen a veszélyekkel és titkokkal teli világ is egyre többet mutat meg magából.

 

EAAEgyüttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató