Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Október 23-án üzletünk ZÁRVA és ügyfélszolgálatunk sem elérhető!

Megértésed köszönjük! :)

Anthem Xbox One (használt,karcmentes)

XBOX
Állapot: Használt, ellenőrzött kiváló minőség
60 hűségpont
30 nap garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Üzletünkben azonnal átvehető (Utolsó darabok)
Rendeld meg most és kiszállítjuk ekkor: Kedden (2021-10-26)
Árukereső.hu
A Mass Effect- és a Dragon Age-sorozatokkal elhíresült Bioware az Anthem című sci-fi témájú közösségi akció-szerepjátékkal tért vissza, amely a Bungie által megalkotott Destiny játékmenetére emlékeztet leginkább, természetesen egyedi vonásokkal, megoldásokkal.

Az Anthem rengeteg tartalmat ígér a játékosok számára, valamint páratlan közösségi élményeket, aminek jóvoltából a küldetéseket akár barátaink oldalán is lehetőségünk nyílik teljesíteni, mialatt futurisztikus fegyvereket vehetünk a kezünkbe és brutális páncélokat ölthetünk magunkra, amelyek nemcsak repülésre lesznek alkalmasak, hanem arra is, hogy megvédjenek minket az ellenfelektől.

Jellemzők

  • A játékban egy óriási posztapokaliptikus világot találsz, amelyet teljesen szabadon bejárhatsz, küldetéseket teljesíthetsz, barátokkal, ismerősökkel.
  • A játék alapvető eleme a harc lesz, amelyet egyaránt megvívhatsz emberi ellenfelekkel (más játékosokkal) is, de természetesen a játék világában lévő vad és félelmetes szörnyekkel is szembe kell szállnod.
  • Karakterünket folyamatosan fejleszthetjük, különféle fegyvereket, tárgyakat, alapanyagokat gyűjtögethetünk miközben fokozatosan fedezzük fel ennek a veszélyes világnak a sajátosságait.
  • A zsoldosokhoz hasonló karakterek részben mecha, részben pedig exoskeleton rendszerű harci öltözeteket öltenek magukra - ezeket a Javelineknek hívják. A Javelin típusa tulajdonképpen felhasználási területét határozza meg, kvázi kasztként. Minden Javelin más-más harci tulajdonságokkal bír.
  • A tömérdek szabható eszközöket saját erődünkben fejleszthetjük, tömérdek különféle variációban. A sisakok, páncélok, festékek és matricák használatával mindenki úgy alakíthatja ki saját stílusát, ahogy csak szeretné. Ráadásul a Javelinek fegyverzetét is szabadon variálhatjuk.
  • A változatos katonai küldetések alatt három másik playerrel együtt harcolhatunk majd más játékosok, vagy a szörnyek ellen. Az általunk kiválasztott Javelin alapján különböző feladataink lesznek a csapatban. Minden misszióval fejlesztheted karaktered és felszerelésed, nem mellesleg pedig a történet is egyre inkább kibontakozik. Emellett természetesen a veszélyekkel és titkokkal teli világ is egyre többet mutat meg magából.

 Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
XBOX
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat