Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Assassins Creed: The Rebel Collection Switch (használt)

Switch
Állapot: Használt, ellenőrzött kiváló minőség
220 hűségpont
30 nap garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Üzletünkben azonnal átvehető (Utolsó darabok)
Rendeld meg most és kiszállítjuk ekkor: Kedden (2021-09-21)
Árukereső.hu

Éld át a díjnyertes Assassins Creed franchise játékélményét bárhol és bármikor. Az Assassins Creed: The Rebel Collection két akciódús játékot és azok egyszemélyes letölthető tartalmait kínálja egyetlen csomagban. Válj a Karib-tenger legrettegettebb kalózává az Assassins Creed IV Black Flag-ben, vagy légy te a legkiválóbb aszaszin-vadász az Assassins Creed® Rogue-ban.

Ezen exkluzív gyűjtemény a Nintendo Switch rendszerhez készült funkciókat is támogatja, úgymint: handheld-mód, HD rezgés, az érintőképernyő használata, optimalizált HUD, vagy a mozgásérzékelős célzás.

Az Assassins Creed: The Rebel Collection az Assassins Creed IV Black Flag-et és annak letölthető tartalmait, valamint az Assassins Creed Rogue-ot tartalmazza.

Jellemzők

ASSASSINS CREED IV BLACK FLAG

 • A FÉKTELEN LÁZADÓ - Bújj Edward Kenway, egy karizmatikus, mégis brutális kalózkapitány bőrébe, akit az asszasszinok képeztek ki, és egyformán halálosan bánik, az Asszaszin rend hagyományos pengéjével, és a kalóz fegyverekkel.
 • FEDEZD FEL A JÁTÉK LEHETŐSÉGEKKEL TELI NYÍLT VILÁGÁT - Az eddigi legrészletesebb, és legváltozatosabb Assassins Creed világ tárul a szemed elé, Kingstontól Nassauig 50 különböző helyszínen élheted a kalózok mindennapjait. Többek között:
  • Víz alatti hajóroncsokat foszthatsz ki,
  • Nyüzsgő városokban végezhetsz a templomosokkal,
  • Rejtett őserdőkben vadászhatsz ritka állatokra,
  • Elhagyott, és elfeledett romok között kereshetsz kincseket,
  • Eldugott öblöket használhatsz búvóhelyül.
 • VÁLJ A KARIB TENGER LEGRETTEGETTEBB KALÓZÁVÁ - Hajód nyomában járjon rettegés! Rabolj és fosztogass, hogy ez összes erőforrás rendelkezésedre álljon ahhoz, hogy az ellenséges hajókat sikeresen legyőzd. A hajó fejlesztése, nélkülözhetetlen eleme Edward játékbeli fejlődésének. Foglalj el hajókat, toborozz tengerészeket, hogy bővüljön a csapatod, és legyetek részesei, egy hihetetlen kalandnak.
 • ÉLD ÁT A KALÓZ FANTÁZIA MÖGÖTTI NYERS VALÓSÁGOT - Miközben felfedezed, és átéled azokat a fantasztikus eseményeket, amik a Kalózok Aranykoraként emlegetett időszakot meghatározták, olyan hírhedt és legendás gazfickók között találod magad, mint Feketeszakáll, Calico Jack vagy Benjamin Haringold.

TÖBBJÁTÉKOS ÉLMÉNY - Harcolj vagy lépj szövetségre, a barátaiddal a többjátékos módban. Válassz a hihetetlenül sokszínű karakterek közül, és küzdjetek életre, halálra.

Assassins Creed IV Black Flag ASSASSINS CREED ROGUE

 • Válj a legfélelmetesebb vadásszá! - A sorozat történetében elsőként egy Templomos szemszögéből élheted át a játék eseményeit. Irányítsd Shay-t, aki a mesteraszasszinok gyilkos képességei mellett a Templomosok eddig soha nem látott készségeivel és fegyvereivel is rendelkezik:

o Használd Shay halálod puskáját a harc során a közeli és távoli célpontok ellen. Tereld el ellenségeid figyelmét, végezz velük, vagy zavard össze őket a különleges lőszerek és gránátok segítségével.

o Védekezz sasszem képességeddel a rejtőzködő aszasszinok ellen. Folyamatosan pásztázd környezeted, hogy felfedezd a háztetőkön, a tömegben és az árnyékok közt bujkáló orgyilkosokat.

 • Merülj alá a sötétségbe! - Légy Shay átalakulásának tanúja, hogyan lesz az egykor kalandvágyó asszaszinból zord és megalkuvást nem ismerő Templomossá, aki korábbi testvérei életére tör. Nézd végig, hogy milyen események indították el Shay-t a Templomosok sötét útján, mely örökre megváltoztatta a Aszasszin Testvériség sorsát.
 • Új és továbbfejlesztett tengeri játékmenet - Bonts vitorlát és hajózd át széltében és hosszában az Észak Atlanti-óceán jeges vizeit a Morrigan fedélzetén. Az Assassins Creed IV Black Flag díjnyertes hajózási rendszerét továbbfejlesztve, az Assassins Creed Rogue a következő újdonságokkal rendelkezik:

o Új ellenséges taktikák: Védd magad az aszasszinokkal szemben, akik megpróbálnak feljutni a fedélzetre, hogy legyűrjék a legénységet. Küzdj meg velük gyorsan, mielőtt túl sok tengerészedet megölnék.

o Új fegyverek: Lángoló olaj, amely a tengeren szétterülve felégeti az ellenséges hajókat, vagy a sorozatlövő ágyú, amely képes folyamatos géppuskaszerű tüzet zúdítani ellenfeleidre.

o Egy sarkvidéki világ tele lehetőségekkel: Törj utat a jégtáblák közt és fedezz fel rejtett helyszíneket, vagy használd a jéghegyeket fedezékként a tengeri csaták során.

 • Fedezz fel egy hatalmas és nyílt világot! - Shay története három egyedi helyszínre vezet:

o Az Atlanti-óceán északi vizei: Az antarktisz fagyos szeleit és tornyosodó jéghegyei várnak ezen a hatalmas játszótéren.

o A folyóvölgy: Az amerikai peremvidék hatalmas és változatos területe, amelyet a folyókon de a szárazföldön is haladva felfedezhetsz

o New York City: A világ egyik leghíresebb városának 18. századi hű mása.Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
XBOX
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat