Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Astral Chain Switch

Astral Chain Switch
Switch
Állapot: Új
340 hűségpont
1 év garancia
A termék nem rendelhető!
Ingyenes házhoz szállítás

16990 Ft
Bruttó árÁrukereső.hu


Az Ark, egy multikulturális város a közeljövőben, ahol kitör a káosz, mikor egy másik dimenzió kapuja megjelenik! Veszélyes lények jelennek meg belőle és az emberekre támadnak, miközben fertőzik a földet és a hagyományos rendőrségi egységek tehetetlenek ellenük. Hogy legyőzzék a fenyegetést, egy új speciális rendőri osztagot hoznak létre, a Neuront.

Válassz két játszható karakter közül - egy férfi, egy nő - kalandod során. Az a karakter, akit nem választottál is megjelenik a játékban, mint ikertestvéred és a Neuron egységbeli kollégád.

Hogy leküzdjék az idegeneket, az emberiség kifejleszt egy különleges fegyvert, a Légiót. A Légió társadként segít a nyomozások során. Viszont a harc az, ahol ténylegesen megmutatkozik mire képes a Légió...

Dolgozz együtt a Légióval és használj különféle harci stílusokat, hogy legyőzd az ellenfeleidet. Mindketten támadhatjátok egyszerre ugyanazt az ellenfelet vagy akár különböző ellenfeleket is, sőt Légió partnered utasíthatod támadásra, miközben te tárgyakkal támogatod a háttérből. Használd ezt a szinergikus akciórendszert a harchoz és a világ felfedezéséhez! 

Többfajta Légió van a játékban, mind különféle harcstílussal és képességekkel. A játékosok stratégikisan cserélgethetik Légió partnereiket a valós idejű harcok alatt. Használd a Légió képességeit nem csak harc közben, de a nyomozások során is, hogy megoldd a különféle területi akadályokat.

Fedezz fel titkokat a másik dimenzióban, melyet Astral Plane-nek hívnak és ahonnan a rejtélyes lények származnak.

Az első rendezői munkája és debütálása a NieR:Automata dizájnerének, Takahisa Taura-nak, aki az ASTRAL CHAIN™ kitalálásáért és megalkotásáért felelős. Hideki Kamiya, a Bayonetta sorozat alkotója pedig felügyelte és támogatta a fejlesztést. A karakterdizájnt a manga alkotó Masakazu Katsura készítette, a ZETMAN és Video Girl Ai alkotója. 

Neked ajánljuk


Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
XBOX ONE
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat