Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Away: The Survival Series PS4

PS4
Állapot: Új
150 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2021-10-01
Árukereső.hu

Üdvözöl az Állatok királysága!

Mi lenne, ha végigjátszhatnál egy természetfilmet? Vitorlázz a fák között, harcolj veszélyes ragadozókkal és fedezd fel a gyönyörű környezetet, miközben végigkíséred a repülő cukormókus útját, hogy megmentse családját.

A számos díjat bezsebelő játék, az Away egy apró cukormókus kalandjait kíséri végig, ahogy próbál túlélni egy klímaváltozás miatt megsemmisült világban.

Jellemzők

Üss vagy Fuss

Vadássz prédára, küzdj meg nagyobb ellenségekkel és használd a lopakodási képességeidet és fürgeségedet, hogy észrevétlenül el tudj osonni a csúcsragadozók mellett.

Díjnyertes

Az UN Environment Programme (UNEP): Prestigious Playing For The Planet Green Games Jam 2021 Award kategóriagyőztese és a Best in Play GDC Award elnyerője.

Fedezz fel egy gyönyörű világot

Fedezz fel egy élő, lélegző világot tele különleges növényekkel, rovarokkal és állatokkal. Fuss, ugorj, mássz és repülj át a csodálatos környezeten!

Fedj fel eldugott rejtélyeket

Haladj a világban és vidd végig a fő történetet vagy kutasd fel a járatlan utat és teljesítsd a mellékküldetéseket, hogy felfedhesd az Away titkos rejtélyeit.

Játssz más állatokként

Lásd a világot egy teljesen más nézőpontból, mikor bogarak, gyíkok, rákok és sok más állat formájában játszol. Ezek a ritka állatok el vannak rejtve az Away világában. Te megtalálod mindegyiket?

Fotó mód

Állítsd meg bárhol a cukormókust és mozgasd a kamerát, míg a világ többi része folytatja a környezeti mozgást. A széleskörű beállítási lehetőségek, mint például a mélységélesség-csúszkák és filterek biztosítják, hogy el tudd lőni a tökéletes képet.

Ez a kiskereskedelmi verzió, amit az ENSZ UN-REDD programjával és a Playing for the Planet Alliance közreműködésével alkottak meg, számos exkluzív extrát tartalmaz majd, mint például a játék lenyűgöző zenéjét digitális formában, amit Mike Raznick szerzett és egy egyedi Augmented Reality Experience, ‘growing out of the game’ csomagolást.

A Perp Games és az Eden Reforestation Project 2 fát fog ültetni a játék minden egyes teljes áron eladott példánya után.Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
XBOX
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat