Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Babylons Fall PS4

PS4
Állapot: Új
220 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Rendeld meg most és kiszállítjuk ekkor: 5-6 munkanapon belül
Árukereső.hu

A játék használatához ingyenes Square Enix fiókra és folyamatos online kapcsolatra van szükség. Az online kooperatív mód használatához PlayStation Plus előfizetés is szükséges!

Éld át a díjnyertes fejlesztő, a PlatinumGames ikonikus harcait a BABYLON’S FALL-ban akár 3 másik játékossal az oldaladon, vagy vágj neki Bábel tornyának egyedül ebben az új kooperatív akció-RPG-ben.

Miután a babilóniaiak elpusztultak, csak a hatalmas torony, a „Ziggurat” maradt hátra. Most egy birodalom érkezett, hogy romjait kifossza és annak felfedezetlen, legendás kincseit megszerezze. Csatlakozz más Sentinelekhez, olyanokhoz, akikbe akaratukon kívül helyeztek Gideon-koporsót, egy olyan relikviát, mely elképzelhetetlen erőkkel ruházza fel a procedúra túlélőit.

Válassz saját játékstílust számos fegyvertípus közül; ezek mindegyike egyedi képességekkel és tulajdonságokkal rendelkezik. Szabd testre loadoutod és forgass egyszerre akár 4 fegyvert.

Fedezz fel egy gazdag fantasy világot, amit a középkori olajfestmények inspiráltak.

Válj hatalmassá, miközben megmászod Bábel tornyát és felfeded annak legendás kincseit. Csak a Gideon-koporsó erejének megismerésével és elsajátításával engedheted szabadjára igazi potenciálod, és válhatsz olyan erőssé, hogy túléld az utadba kerülő kihívásokat, és felfedd kalandod titkait.

 Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató