Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x
-17%

Chernobylite PS5

PS5
Állapot: Új
100 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Üzletünkben azonnal átvehető (Utolsó darabok)
Rendeld meg most és kiszállítjuk ekkor: Kedden (2022-08-16)
Árukereső.hu
Eredeti ár: 11 990 Ft
9 990 Ft
Megtakarítás: 2000 Ft


Tartalma: a megjelenéskor egy nyomtatott térképet, egy digitális művészeti albumot, és egyéb extrákat tartalmaz.

A Chernobylite egy science-fiction túlélő horror RPG. A csernobili lezárt övezet hiperrealisztikus, 3D-szkenneléssel készült senkiföldjén játszódó játékban Igort, a csernobili erőmű egykori alkalmazottját, egy fizikust alakítasz, aki visszatér Pripyatba, hogy a 30 évvel korábban eltűnt menyasszonya rejtélyes eltűnésének okai után nyomozzon. Szállj szembe az ellenséges katonai jelenléttel, a többi stalkerrel, a természetfeletti lényekkel, és a könyörtelen környezettel, miközben az igazság nyomába eredsz.

Készülj fel a túlélés, az összeesküvés, a horror, a szerelem és a megszállottság kalandjára!

A dobozos kiadás a megjelenéskor egy nyomtatott térképet, egy digitális művészeti albumot, és egyéb extrákat tartalmaz.

Jellemzők

Újgenerációs funkciók

A PS5-ös verzió két új grafikus profilt tartalmaz: 4K (Dinamikus) 30 FPS és 1080p (Ultra részletek) 60 FPS. A PS5-ös verzió támogatja a DualSense kontroller olyan funkcióit, mint a továbbfejlesztett rezgés, az adaptív triggerek, valamint a PlayStation aktivitáskártyáival való kompatibilitás.

Lopakodás, túlélés, harc

A túlélés a zónában nem egyszerű, és minden egyes nap új kihívásokat, bajtársak halálát, apadó készleteket hoz. Csapj le az árnyékokból, vagy robbants ki tűzharcokat. A veszély minden sarkon ott leselkedik.

Bázisépítés és kraftolás

Építsd fel a saját bázisod, ahonnét naponta indulhatsz küldetésekre és portyázásokra. Használd a bázis állomásait és kraftolj felszerelést, csapdákat, fegyvereket, vagy módosításd már meglévő felszereléseid.

Nyersanyag és csapatmenedzsment

Társaid a túlélés zálogai. Minden egyes nap körültekintő és alapos tervezést igényel, menedzselned kell erőforrásaid és társaid feladatait is.

Non-lineáris történetmesélés és stratégia

Nincs két ugyanolyan végigjátszás. Ahogy a döntések, úgy a történet sorsa is a te kezedben van. Dönts okosan, bízz meg társaidban (vagy ellenkezőleg…), használd a nyersanyagokat a túléléshez vagy a kutatáshoz, nézz szembe a konfliktusokkal vagy kerüld el őket. A jövő csak rajtad múlik.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató