Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Rendelj MPL csomagpontba csak 690 Ft-ért!

Raktáron lévő termékek szállítási ideje 1-2 munkanap!

Company of Heroes 3 Launch Edition PC

PC
Állapot: Új
220 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-02-23
Árukereső.hu

A Company of Heroes az akció, a taktika és a stratégia egy kirobbanó elegyét hozza el. A szívdobogtató harc kombinálva a stratégia új lehetőségeivel a harctéren túl, amivel minden döntés számítani fog. Éld át a háború egy teljesen új színterét új környezetekben, frakciókkal és nemzetközi harccsoportokkal. Állíts fel létfontosságú utánpótlásvonalakat és hírszerző hálózatokat az új dinamikus kampánytérképpel, amely biztosítja, hogy soha ne legyen két ugyanolyan végigjátszásod. Vesd bele magad a North African Operation-be, hogy egy olyan filmszerű betekintést kapj a harctérről, mint még soha. Minden csata egy történetet mesél el. Mi lesz a te történeted?

Jellemzők

AZ ELISMERT TAKTIKAI JÁTÉKMENET VISSZATÉRT ÉS JOBB, MINT VALAHA

  • A fő játékmenet, amelyet a játékosok szeretnek a Company of Heroes-ban visszatér, ahol úgy győznek, ha túljárnak az ellenfelük eszén és nem úgy, hogy túl-klikkelik.
  • A klasszikus mechanikák új rendszerekkel lettek továbbfejlesztve, mint a fedezék, az oldalirányú támadás, vagy a részletesebb és gazdagabb környezeti rombolás mechanikák.
  • Az innovatív harc, mint a behatolás, a vertikális taktikák és a sandbox fókuszú missziók ámulatba ejtik majd a Company of Heroes veteránokat.

A JÁTÉK ÚJ MÓDJAI TÖBB LEHETŐSÉGET ADNAK A JÁTÉKOSOKNAK, MINT VALAHA

  • A dinamikus kampánytérkép mechanika egy sokkal újra-játszhatóbb kampányélményt mutat be hosszútávú stratégiákkal és példátlan választásokkal.
  • A teljes taktikai szünet lehetőséget ad a játékosoknak, hogy megállított idő mellett vegyék át az irányítást a harctér felett a legnagyobb precizitás érdekében.

A FILMSZERŰ AKCIÓ MIND A JÁTÉKMENETET, MIND A LÁTVÁNYT NEMLÁTOTT MAGASSÁGOKBA EMELI

  • Az új hadszínterek egy festői hátteret adnak részletes és színes térképekkel és olyan különböző autentikus harcterekkel, mint a szélfútta, mediterrán hegyi hágók, a kemény észak-afrikai sivatagok és tengerparti területek.
  • Fedezz fel ismeretlen történeteket az intenzív harcokról Észak-Afrikában és az itáliai félszigeten, például az itáliai partizánokrólEgyüttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató