Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Days Gone PS4 (magyar feliratos) + Előrendelői DLC

Days Gone PS4 (magyar feliratos) + Előrendelői DLC
PS4
Állapot: Új
190 hűségpont
1 év garancia
Előrendelhető - Megjelenés: 2019-04-26
Ingyenes házhoz szállítás

18990 Ft
Bruttó árÁrukereső.hu


A játék magyar feliratot is tartalmaz! 

Előrendelői ajándékok: 

 • Korai hozzáférés a nyílpuskához
 • Motor tuning csomag:
  • Burkolat frissítés: Jobban ellenáll a golyóknak és a freakereknek
  • Tank frissítés: Tovább juthatsz egy tank benzinnel a freakerek elől
  • Nitró frissítés: Szerezz egy extra löketet harc közben

Egy globális járvány tizedelte meg a világot a Days Gone-ban, a legtöbb embert őrült, vérszomjas zombivá változtatva. E nyitott világú akciójátékban a túlélőknek egy olyan világban kell boldogulniuk – sokszor egymás ellen is véres harcot folytatva - ahol a készletek végesek, és a túlélők egymást gyilkolják érte, közben pedig a vadont az emberi húsra éhező, fertőzött zombik járják.

Jellemzők

 • Vegyél részt egy egész különleges utazásban, amely nem csak Észak-Amerika szemet kápráztató vidékeire kalauzol el, hanem bemutatja a lélek legsötétebb bugyrait is, bemutatva, mire képesek az emberek, ha ilyen körülmények között kellene élniük.
 • Bújj Deacon St. John egykori törvényen kívüli motoros bőrébe, aki annak idején a Mongrels MC banda tagja volt, így az erőszak és gyilkolás mostani nomád életéhez már megszokottá vált. Megszerzett tapasztalatát és képességeit immár fejvadászként kamatoztatja, és magányosan él a túlélők létesítményeinek falain kívül.
 • Merülj el a teljesen nyitott játékmenetű kalandban! A Days Gone teljesen szabad játékélményt kínál, amelyben szabadon bejárhatod az USA észak-nyugati régióját, miközben sok-sok életveszély leselkedik rád és rengeteg kaland vár rád!
 • Használd ki a természet által adott stratégiai lehetőségeket a változatos helyszíneken! Ez nem egy agyatlan akciójáték, itt a legtöbb veszélyes helyzetet alaposan átgondolva kell megközelítened, ha túl akarod élni a véres kalandokat.
 • Fedezd fel alaposan környezetedet! Fegyvereid fejlesztése során kreativitásodat is teszteli a játék, ezért érdemes minden épületet és autót átkutatni, utánpótlás után keresgélve.

Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×