Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

DCs Justice League: Cosmic Chaos Xbox One / Series X

Xbox
Állapot: Új
215 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-03-10
Árukereső.hu

Fogj össze a káosz ellen egy teljesen új, nyíltvilágú kalandban, ahol a Justice League szembenéz Mr. Mxyzptlkkel, egy nagy erejű tréfamesterrel az 5. dimenzióból. Légy akár Batman, Wonder Woman, vagy Superman és szállj szembe a néhány legerősebb szupergonosszal a DC univerzumban; köztük Bizarroval, Starroval a hódítóval, Clayface-szel és sok mással egy epikus, Happy Harbor békéjéért folytatott harcban.

A DC’s Justice League: Cosmic Chaos lehetővé teszi, hogy a saját stílusodban játssz akcióval teli küldetések, fárasztó csaták és merész kihívások során! Repülj Happy Harbor körül Supermanként, vagy vágj át az égen Wonder Womanként, a döntés a tiéd! Használd mindegyik szuperhőst, hogy segítsenek megoldani a rejtvényeket, legyőzni az ellenfeleket és feloldani menő ruházatokat és különleges fejlesztéseket. Játssz a barátokkal vagy a családdal 2-játékos kanapé kooperációs Instant Action módban és fedezzétek fel Happy Harbort, a Justice League otthonát. Meg tudod állítani Mr. Mxyzptlk káoszát és békét tudsz teremteni Happy Harborban?

Jellemzők

  • Válj Happy Harbor hősévé – a feloldható Elemental Attackokkal, valamint ikonikus mozdulatokkal és pácélzattal, köztük Superman Heat Visionjével, Wonder Woman Truth’s Pulljával és Batman robbanó Batarangjaival.
  • Indulj hősies mellékküldetésekre – és kutasd fel Happy Harbort nyomok után, amelyek elvezetnek a gonoszokhoz, jutalmakhoz és titkos helyekhez
  • Gyűjts és fejlessz – az egyedi ruházatokkal és az Artifacts of Justice-szal, benne 30 erős támadó és védekező tárggyal, mint Green Arrow íja és Raven köpenye.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató