Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

PS5 KONZOLOK RAKTÁRON! IGEN, TÉNYLEG! :)

Ne várj rá heteket! Mi 1-2 napon belül házhoz szállítjuk!

Demon Slayer -Kimetsu no Yaiba- The Hinokami Chronicles Switch

Rendeld meg most és kiszállítjuk: 5-6 munkanapon belül
Állapot: Új
200 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Árukereső.hu

VÁLJ A PENGÉVÉ, AMELY ELPUSZTÍTJA A DÉMONOKAT!

Japánban járunk, a Taisho-periódusban. Tanjiro, egy jószívű fiú, aki faszén eladásából él, arra tér haza, hogy családját egy démon lemészárolta, ráadásul fiatal húga, Nezuko, az egyetlen túlélő démonná változott. Habár a könyörtelen valóság összeroppantotta, Tanjiro elhatározza, hogy démonvadásszá válik, azért, hogy testvérét visszaváltoztassa, családja mészárosát pedig egyszer és mindenkorra elintézze.

A testvérek bús történetében az emberiség és a démonok sorsa fonódik össze!

A Hinokami Chronicles egy lenyűgöző arena fighter stílusú játék a CyberConnect 2 csapatából, melyben a játékosok újraélhetik a Tanjiro Kamado, Unwavering Resolve Arc” és “Mugen Train Arc” felejthetetlen pillanatait.

Kövesd a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba animéból ismerős Tanjiró történetét, miközben szembeszáll a démonokkal, hogy húgát, Nezukot visszaváltoztassa emberré.

Jellemzők

LENYŰGÖZŐ ARÉNACSATÁK

Sajátítsd el a számos képességet és az animéból ismerős gazdag karakterkínálatot, hogy felülkerekedj a kihívókon lokálisan vagy online*.

LENDÜLETES DRÁMA

Ragadd meg Tanjiro Kamado kardját, és vezesd végig útján, melynek során démonvadásszá válik, és megkísérli visszaváltoztatni húgát.

IZGALMAS BOSSHARCOK

Az akció és a dráma elérik csúcsukat a nagy hatalommal bíró démonok csatái során, melyek alaposan letesztelik Tanjiro harciasságát és rátermettségét.

AZ EREDETI ANIME SZINKRONSZÍNÉSZEK

Az anime angol és japán szinkronszínészei kölcsönzik hangjukat a játékban feltűnő karaktereknek.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató