Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Diablo IV (4) Xbox One / Series X

Xbox
Állapot: Új
270 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-06-06
Árukereső.hu

JÖN A POKOL!

A Diablo®IV, a Blizzard Entertainment műfajmeghatározó sorozatának várva várt következő része 2023. június 6.-án jelenik meg, és már előrendelhető. A Diablo IV itthon megjelenik Xbox Series X|S-re és Xbox One-ra (cross platform), PlayStation®5-re és PlayStation®4-re, minden platformon cross-play és a cross-progression lehetőségével. A Couch co-op elérhető lesz konzolokon.

VISSZATÉR LILITH, A GYŰLÖLET LÁNYA — A Diablo IV Sanctuary világa hatalmas, és tele van kalandozási lehetőségekkel. Évtizedek teltek el a Diablo III: Reaper of Souls eseményei óta, és Lilith, a Gyűlölet lánya elhatározta, hogy ismét uralkodni fog a Sanctuary felett. A választási lehetőségek, hogy a magad módján játszhass a játékban gazdagabbak és szélesebbek, mint valaha, és a játékosok hagyhatják, hogy kíváncsiságuk vezesse őket.

Fedezz fel 140 Dungeon-t és mellékküldetést a kampány során és azon túl is, szerezz jutalmakat és mélyítsd el a történet élményét.

  • Győzd le a World Bossokat miközben más játékosokkal összefogva bónusz kincseket aratsz
  • Éld meg a különleges eseményeket, amelyek gyors jutalmat hoznak
  • Szabadíts fel erődítményeket, amelyek a romlott démonoktól és ellenséges vadállatoktól megtisztítva barátságos előőrsökké válnak, amelyek örökre megváltoztatják a világ rendjét.
  • A karakterfejlesztés az osztályok kiválasztásával, a sokféle képesség kihasználásához szükséges készségekkel és a skinek széles választékával egészül ki.

JÁTÉK ÉLMÉNY— Lépj túl a fő történeten a még robusztusabb végjáték-kínálattal:

  • A Fields of Hatred kiemeli a PvP zűrzavarának kijelölt zónáit, ahol a játékosok Seeds of Hatred-et és Red Dust-ot gyűjthetnek, hogy fegyverekre és skinekre költsenek.
  • Paragon táblák, amelyek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy túllépjék a maximális szintet, és Glyphs-eket használva karaktereiket epikusan új hatalmi magasságokba emeljék.
  • A Nightmare Dungeon-ök jeleket használnak az ante feljavítására és a játékosok képességeinek tesztelésére a dungeon-ök belsejében.
  • A Helltide rendszeres esemény, ahol Lilith szolgái még nagyobb hatalommal rendelkeznek
  • A Whispers of the Dead - Végezd el a feladatokat, hogy kiérdemeld a Grim Favor-öket, majd cseréld ki őket Legendary gear-re és még sok másra!Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató