Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x
-31%

DJI Spark drón (Meadow Green)

DJI Spark drón (Meadow Green)
DRÓN
Állapot: Új
1300 hűségpont
1 év hivatalos magyar garancia
Rendeld meg most és kiszállítjuk ekkor: 5-6 munkanapon belül
Ingyenes házhoz szállítás

Eredeti ár: 188.990 Ft
129.990 Ft
Bruttó ár
Megtakarítás: 59000 Ft
Árukereső.hu


 

Minden DJI Spark drónhoz ajándék PGYTECH landing standet adunk neked, a biztonságos le és felszálláshoz!

Ragadd meg a pillanatot 

Ismerkedj meg a DJI Spark-al, egy mini drónnal, ami a DJI összes olyan technológiáját tartalmazza, ami lehetővé teszi a pillanat megörökítését. Az intelligens repülési funkciókkal, mechanikus gimballal és a gyönyörű képminőséggel segít kiterjeszteni a kreativitásod. 

Gyors használat 

A FaceAware segítségével a DJI Spark arcfelismeréssel száll fel a felhasználó kezéből. A bekapcsolás utáni pár másodpercben képes elindulni. 

Egyszerű vezérlés 

Készíts elképesztő légifelvételeket csupán kézjelek használatával, mindenféle távirányító vagy okoseszköz használata nélkül. Használd könnyedén 

Az intelligens repülési módok és az intuitív vezérlések segítenek a filmes légi videofelvételek létrehozásában csupán néhány érintéssel. 

Szerkeszd és oszd meg 

A DJI 4 GO app funkciói automatikus szerkesztési sablonokat és szűrőket tartalmaznak. Gyorsan szerkesztheted a videókat és oszthatod meg őket közvetlenül a közösségi médián. 

Intelligens repülési módok 

QuickShot: videók egy érintésre 

Hagyd, hogy a Spark professzionális videókat kérszítsen rólad. A QuickShots segít lenyűgöző felvételeket készíteni filmszerű kompozícióval. 

TapFly: mutass rá és repülj 

TapFly üzemmódban csak képzeld el a felvételed és a Spark elkészíti Neked. 

Koordinálás 

Bökj a kijelzőn egy adott helyre és repülj oda tartva az adott magasságot. 

Irány 

Repülj egy adott irányba a kijelző megérintésével. 

ActiveTrack: maradj a célon 

Az ActiveTrack segítségével a Spark képes automatikusan felismerni a különböző formájú és méretű tárgyakat, utána pedig követni őket. Ez még könnyebbé és megbízhatóbbá teszi a követést. 

Követés 

Kövesd a célpontod hátulról, előlről vagy akár körkörösen. 

Profil 

Kövesd a célpontot fix oldalirányú perspektívából. Gesztus: a pillanataid, rögzítve 

A gesztusok felismerése lehetővé teszi, hogy egyszerűen, pusztán kézmozdulatokkal irányítsuk drónunkat. A PalmControl használatával nyugodtan hagyd otthon a távirányítód vagy okoseszközöd. 

Selfie 

Emeld fel a karjaid, hullámozz a kezeddel vagy formálj egy keretet az ujjaiddal és a Spark elkészíti a kért fotót. 

PalmControl 

A DJI Spark képes követni a kézmozdulataidat vagy akár le- és felszállni a tenyeredre. 

Kamera 

Me chanikus gimbal stabilizáció: rezgésmentes felvétel 

Spark 2 tengelyes gimbaljának és az UltraSmooth technológiának köszönhetően rázkódás és remegés nélkül tudunk felvételeket készíteni. Erőteljes optika: rögzítsd a világot 

Minden elkészített kép éles és élénk. A Spark nagylátószögű kamerája 25 mm gyújtótávolságú optikával van ellátva, melyben a lencsetagok öt csoportban helyezkednek el, ennek köszönhetjük a színhű és torzításmentes képeket. 

1/2.3" szenzor: rögzíts még több részletet 

Kicsi és kompakt, a Spark kamerája egy 1/2.3"-os CMOS szenzorral van ellátva, ami lehetővé teszi rezgésmentes 1080p videók vagy 12MP képek rögzítését. A nagyobb pixelszám azt jelenti, hogy a Spark érzékenyebb a fényre és precízebb színvilágotrögzít. 

Sorozatkép mód: sokoldalú fényképezés 

Spark a DJI drónok megszokott rögzítési módjain kívül két új móddal: a Pano-val és a ShallowFocus-szal bővült. 

Pano 

Spark vízszintes és függőleges panorámákat készít automatikusan. 

ShallowFo cus 

Spark egy 3D érzékelő technológiát használ a kis mélységélesség eléréséhez, így kiemelhetjük a témánkat a háttérből, akár a profik. 

Repülési teljesítmény 

Sebesség és precíz irányítás 

Az aerodinamikus, könnyű és keskeny designnak köszönhetően a Spark minimális légellenállással képes szelni a levegőt. A gimbal és a kamera áramvonalas ezzel is növelve a stabilitást. Az erőteljes motorok segítségével a DJI Spark sport módban akár az 50km/h -t is elérheti. A kiforrott irányítási rendszernek köszönhető a repülés élvezetesebb, mint valaha. 

HD Wi-Fi videó-jelátvitel: repülj messzebb, láss többet 

Innovatív HD Wi-fi techológia segíti a 720p élőkép közvetítését akár 2 km távolságból. 

Maradj a levegőben: repülési idő kompromisszumok nélkül 

Az intelligens újításoknak köszönhetően a Spark nem ismer kompromisszumokat a repülési idő tekintetében. Egy teljesen feltöltött akkumulátorral akár 16 percet is képes a levegőben tölteni, felvételeket rögzítve. 

FPV repülés: merülj el a repülés élményében 

Válts a sport módra és engedd szabadjára a Spark potenciálját. Ebben a módban a gimbalt FPV módra váltja, így úgy láthatod a világot, mint egy drónversenyző. Egy magasabb szintű FPV élményhez használható akár két DJI Goggles egyidejűleg, hogy másképp lássátok a világot. 

Repülj biztonságosan 

Repülési autonomizmus: fokozott éberség 

Spark repülési rendszere tartalmazza a kamerát, a vizuális helymeghatározó rendszert, a 3D érzékelő rendszert, a dupla GPS-t, a precíziós mérőrendszereket és a 24 magos erőteljes processzort. Ezek teszik lehetővé, hogy a Spark tartósan lebegjen akár 30 méter magasságban, érzékeljen akadályokat 5 méteren belül és biztonságosan leszálljon. 

Neked ajánljuk


Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×