Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Dr Kawashima's Brain Training Switch

Dr Kawashima's Brain Training Switch
Switch
Állapot: Új
220 hűségpont
1 év garancia
Ajándék lesz? Ha nem tetszik, December 31-ig kicserléheted!
Rendeld meg most és kiszállítjuk ekkor: 5-6 munkanapon belül
Árukereső.hu

Klasszikus és új gyakorlatok!

Készülj a legváltozatosabb agytornára a Nintendo Switch konzolon a Dr Kawashima’s Brain Training játékkal! Élvezd az új gyakorlatokat, melyek közül néhány még a jobb Joy-Con IR mozgásérzékelő kameráját is használja*, vagy használd az érintőképernyőt (akár a játék bolti verziójához tartozó érintőceruzával, akár az ujjaddal), és tornáztasd agyad a klasszikus, visszatérő feladatokkal a Brain Training sorozat korábbi részeiből. Minden a te kezedben van!

Változatos kihívások

Tedd próbára képességeidet megannyi változatos gyakorlattal és teszttel, különböző játékstílusokban, mint például a Nintendo Switch konzolt vízszintesen tartva, érintőceruzát vagy az ujjadat használva, vagy a jobb Joy-Con kontroller IR mozgásérzékelő kamerájával, ami felismeri az ujjaiddal formázott alakzatokat. Lássuk, milyen izgalmas gyakorlatok várnak rád a játékon belül:  

  • Ujjszámítások: Oldj meg matematikai feladványokat ujjaidat használva. Még ha tudod is a választ a fejedben, gyorsan kell reagálnod!
  • Kő, papír, olló: Próbálj meg győzni – és veszíteni – ujjaidat használva Kő, papír, olló játékban
  • Szókirakó: Kombinálj össze betűket, és formázz belőlük szavakat
  • Fotografikus memória: Emlékezz a korábban bemutatott képre.
  • Kettős kihívás: Ugrálj át akadályokon, miközben kiválasztod a legmagasabb számot.
  • …és sok más!

Eddzetek együtt!

A két Joy-Con kontrolleren megosztozva hívd ki barátaidat vagy családtagjaidat különböző edzésekre, mint például:

  • Madárles: Versenyezzetek, ki számol madarakat gyorsabban.
  • Dobozszámolás: Dőljön el, vajon ki tud pontosabban emlékezni a dobozok számára?

Milyen idős az agyad?

Számíts ki összesített Agyéletkorodat azzal, hogy egymás után végrehajtasz egy sor különböző gyakorlatot, amelyek tesztelik információfeldolgozási képességeidet, rövidtávú
memóriádat és önkontrollodat is. Gondolod, jobb vagy, mint barátaid vagy a családod tagjai? Állíts be emlékeztetőt, és ne feledkezz meg a napi gyakorlatok végrehajtásáról. A Nintendo Switch akkor is eszedbe juttatja, hogy itt az ideje az edzésnek, ha a konzol alvó módban van!
Eredményeidet meg is oszthatod családoddal Brain Training Email használatával, így ők is pontosan követhetik fejlődésedet!

Játssz online is!

Ha kapcsolódsz az internethez, és van Nintendo Switch Online tagságod, megmutathatod edzési eredményeidet a játék ranglistáin és versenyezhetsz barátaiddal is! Tervezzük, hogy a jövőben rendszeres Brain Training világbajnokságokat is tartunk majd. További információk a későbbiekben várhatóak ezzel kapcsolatban.

 Együttműködő partnereink

Feliratkozás hírlevelünkre

Értesülj elsőként a legújabb akciókról és szerezz exkluzív kedvezményelet!

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
XBOX
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat