Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Dűne: Impérium társasjáték

AJÁNDÉK
Állapot: Új
200 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Üzletünkben azonnal átvehető (Utolsó darabok)
Rendeld meg most és kiszállítjuk ekkor: 1–2 munkanapon belül
Árukereső.hu

A híres Dűne film, valamint a kultikus irodalmi sorozat alapjaira épülő Impérium társasjáték egy izgalmas túlélő kalandba csábít egy ismeretlen birodalomban! Közelgő háború, irtózatosan sok konfliktus és egy igazi harc veszi kezdetét a játék során: elég bátor vagy, hogy csatlakozz?

A fűszernek áramolnia kell!

Túlélés...harcok...és izgalom vár rád a Dűne Impérium társasjáték felfedezése közben! Csatlakozz, hogy ne csak a könyvekből és a mozivásznon, hanem a saját bőrödön is megtapasztald ezt a világot! Többszörösen díjnyertes társasjáték- 2020 Charles S. Roberts legjobb sci-fi fantasy társasjáték-győztese, 2020 Golden Geek legjobb kártyajáték nyertese, A 2021-es bolgár társasjátékok díjának „Az év szakértői játéka” nyertese, 2022 As dOr – Jeu de lAnnée Expert győztes - ,ami rabul ejt.

A játék menete: A játékosok egyedi vezetőkártyával startolnak, valamint az ellenfeleivel azonos paklival. A játék során tett döntéseid fogják meghatározni, később mik lesznek a gyengeségeid és erősségeid. Használhatsz ügynököket, fejlesztheted a paklid és ezzel saját magad, építhetsz csapatot, vagy tervezhetsz stratégiát.

A játékban négy fő politikai frakcióval (a Császár, a Távközlési Céh, a Bene Gesserit és a Fremenek) kerülhetsz kapcsolatba. Itt a cél nem az, hogy kijátszd minden lapod, hanem folyamatosan húzol, és minden lappal egyre többet fejlődsz. Korszakalkotó játék, kreatív dizájn és izgalmas fordulatok várnak így rád a Dűne világában. Készülj, mert itt minden  Te kezedben összpontosul! Győzd le riválisaidat, taktikázz és vezesd győzelemre a saját frakciódat! A fűszernek áramolnia kell!

 

A doboz tartalma: 
1 játéktábla,
1 helyszín-útmutató
15 vízjelölő
24 solarisjelölő (4 nagy 5-ös értékű, 20 kicsi 1-es értékű)
23 fűszerjelölő (3 nagy 5-ös értékű, 20 kicsi 1-es értékű)
18 ütközetkártya (4 darab I-es, 10 darab II-es és 4 darab III-as)
40 intrikakártya
1 mentátjelölő
4 szövetségjelölő
24 tartalékkártya (8 Arrakisi kapcsolat, 10 A fűszernek áramolnia kell, 6 Térhajlítás)
67 impériumkártya
8 vezető (a hátoldalukon játékossegédlettel)
1 kezdőjátékos-jelölő
4 Harkonnen báró jelölő
37 Hagal-ház kártya és 1 Hagal-ház játékszabály (egy- és kétszemélyes játékmódokhoz)
4 játékoskészlet (játékosonként 16 kocka, 2 korong, 3 irányításjelölő, 3 ügynök, 1 csatajelölő, 10 kezdőkártya [2 Meggyőző érv, 2 tőr, 1 Diplomácia, 2 Dűne, a sivatagbolygó, 1 Felderítés, 1 Szövetségesek keresése, 1 Pecsétgyűrű])Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató