Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

EcoFlow DELTA Pro EU

Tech
Állapot: Új
14800 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Rendeld meg most és kiszállítjuk ekkor: 5-6 munkanapon belül
Nagy értékű csomag
(csomagbiztosítási és törékeny kezelési díjat számítunk fel)
Árukereső.hu

A DELTA Pro hordozható otthoni akkumulátor 3,6 kWh kapacitással rendelkezik, amely egészen 25 kWh-ig bővíthető. A Smart Home Panelen keresztül közvetlenül integrálhatja otthoni áramköreibe. Ideális megoldás otthoni vésztartaléknak.

 

Tápláljon szinte bármit. A DELTA Pro vezet az iparágban, ha váltóáramú kimenetről van szó. A 3600 W-tal táplálhat nagy teljesítményű készülékeket, például szárítókat, légkondicionáló egységeket, stb.. Még több teljesítményre van szüksége? Párosítson össze két egységet, hogy a Smart Home Panel segítségével elérje a hatalmas 7200W-ot.

 

Bővíthető ökoszisztéma A DELTA Pro több mint egy hordozható erőmű. Bővíthető extra akkumulátorokkal, Smart Generátorokkal és akár a Smart Home Panellel is. Irányítsa mindezt a DELTA Pro távirányítóval vagy a telefonján keresztül az EcoFlow alkalmazással.

 

A világ leggyorsabban tölthető hordozható erőműve, a DELTA Pro 6-féle módon tölthető fel. Ez az első, amely egy EV állomásról is tölthető, sőt, a módszerek kombinálásával akár Multicharge (többszörös töltésre is képes), így gyors, 6500 W-os töltést érhet el. Ez az iparági aranyszabvány.

 

Bemutatjuk a világ első hordozható otthoni akkumulátorát, amely bővíthető ökoszisztémát kínál az otthoni tartalékoláshoz, intelligens energiagazdálkodáshoz, alacsonyabb energiaszámlákhoz és még sok máshoz. Az EcoFlow DELTA Pro a következő ugrás a hordozható energiaellátási technológiában, amely energiabiztonságot és függetlenséget kínál Önnek, bárhol is legyen.

Erő minden helyzetre.

A DELTA Pro 25 kWh kapacitású áramellátást is nyújthat, az akár napokig tartó extrém áramszünetekhez, így ön minden helyzetre biztosítva van. Ez az iparág aranyszabványa.

Az összes szükséges váltakozó áramú kimenet.

Egyetlen DELTA Pro egység 3600 W váltakozóáramú kimenettel rendelkezik, amely az X-Boost technológiával 4500 W-ra bővíthető. Táplálja a nagy igénybevételű eszközök 99,99%-át otthon, a szabadban vagy a munkahelyen. A Smart Home Panel segítségével akár két egységet is párosíthat, hogy elérje a 7200W-ot.

 Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató