Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Enter / Exit the Gungeon PS4

PS4
Állapot: Új
155 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-04-21
Árukereső.hu

Ez az exkluzív dobozos kiadás tartalmazza a kritikusok által is elismert Enter the Gungeon és az Exit the Gungeon címeket, valamint az ezekhez tartozó összes frissítést egyetlen játékkártyán/lemezen!

 • Enter the Gungeon alapjáték
 • Enter the Gungeon: A Farewell To Arms frissítés
 • Enter the Gungeon: Advanced Gungeons and Draguns frissítés
 • Exit the Gungeon alapjáték
 • Exit the Gungeon: Hello To Arms frissítés

Az Enter the Gungeon egy bullet-hell dungeon crawler, amely egy csapatnyi kívülállót követ, akik lőnek, lootolnak és kitérnek az útjuk során, hogy elérjék a legendás Gungeon legnagyobb kincsét: a fegyvert, amely megöli a múltat. Válassz egy hőst [vagy alkossatok csapatot co-op módban] és harcold le magad a Gungeon aljára, túlélve a kihívásokkal teli és folyamatosan nehezedő szinteket, tele a veszélyesen aranyos Gundeadekkel és rémisztő, állig felfegyverzett Gungeonbossokkal. Gyűjts értékes lootokat, fedezz fel rejtett titkokat és beszélgess opportunista kereskedőkkel és boltosokkal, hogy erős tárgyakat vehess, amelyekkel felülkerekedhetsz a csatákban.

Az Exit the Gungeon egy árkád stílusú, spin-off „dungeon climber”, amely a kívülálló Gungeoneerek kalandjait követi, akik megpróbálják túlélni a sorozatos, egyre veszélyesebb lifteket és a számtalan hullámban érkező ellenségeket.

Jellemzők

 • Enter the Gungeon:
  • A Gungeon: lépj be a Gungeonba, egy folyamatosan fejlődő bullet-hell erődbe, amely elegánsan keveri az aprólékosan, kézzel tervezett szobákat a procedurálisan generált labirintusban, amely mindent elpusztít, ami a falai közé téved. Azonban vigyázz – a Gungeon reagál a legkisebb mértékű, őrszemei és csapdái feletti győzelmekre is azáltal, hogy megemeli a tétet és a kihívás mértékét is!
  • A Gundead szekta: a Gungeon nem csak csapdák és szakadékok összessége – nyugtasd meg az idegeidet és célozz pontosan, miközben szembe szállsz a fegyveres Gundead szektával. Ezek a követők a végsőkig elmennek, hogy kiiktassák a hősöket és szükség esetén bármilyen taktikát felhasználnak, hogy megvédjék a templomukat.
  • A Gungeoonerek: válassz számos valószerűtlen hősből, melyek mindegyikét megbélyegzi a mély megbánás és keresik a múltjuk megváltoztatásának módját. Egyszerre tele bátorsággal és kétségbeeséssel, ezek a kalandorok nem hezitálnak, amikor tűzfalakon kell átvetniük magukat, egy halom lövedéken kell átgurulniuk vagy bármit fedezéknek kell használniuk csak hogy a céljukat elérhessék!
  • A fegyverek: fedezz fel és oldj fel egyedi, fantasztikus fegyvereket, hogy elpusztítsd az ellenségeidet a Gungeonban. Mindegyik fegyver saját, egyedi taktikával és lőszerrel rendelkezik. Használj már jólbevált fegyvereket, mint a rakéták, a lézerek és az ágyúgolyók, vagy egy egészen bizarr felhozatalt, mint a szivárvány, a habnyilak és a méhek! Igen.. méhek.
 • Exit the Gungeon:
  • A Gungeon egy paradoxonná vált és összedől! A Sorceress által megáldva, a fegyvered gyorsan változik, ahogy egyre feljebb jutsz a Gungeonban. Minél jobban játszol, annál magasabb a kombód, és annál erősebb alakot vesz fel a fegyvered.
  • Harcolj az utolsó és legelkeseredettebb Gundeadek ellen elképesztő sebességgel, éppen csak annyira lelassítva néha, hogy egy pár ismerős arccal beszélgethess… és néhány újjal. A váltakozó szobák, ellenségek, bossok, bizarr fegyverek és tárgyak biztosítják, hogy ne legyen két ugyan olyan próbálkozás a Gungeonból való kijutáskor.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató