0 db

Far Cry 5 Xbox One (használt, karcmentes)

8.990 Ft
Állapot: Használt
Ez a termék jelenleg nem rendelhető!


Jelenleg nem rendelhető!


30 nap garancia


14 napos pénzvisszafizetési garancia


+180
hűségpont

 

  

A Far  Cry legújabb része Amerikába invitál minket, ahol az önjelölt brutális prédikátor, Joseph Seed ámokfutását kell megakadályoznunk és egy kegyetlen szektától kell megmentenünk Hope County vidékét. A város lakóira, akik nem hódoltak be, kegyetlen kínzások és szenvedés vár. A mi dolgunk lesz megakadályozni az önkényes hadsereg pusztítását. Egyszerű seriffhelyettesként nem lesz könnyű dolgunk.  A környékbeli lázadók segítségével és a hozzánk csapódó hűséges társainkkal kell megakadályoznunk a szekta előre nyomulását a városban.

A már jól megismert FPS elemekre épít a játék, izgalmakkal és élettel teli fő küldetések várnak ránk, de ha szeretnénk egy jót horgászni vagy vadászni a környéken, azt is megtehetjük. A mellék küldetések is elég változatosak, lehetünk kaszkadőrök vagy vadászhatunk bikaherére, ami az egyik helyi rendezvény főfogása.

A széleskörű testreszabhatóságnak köszönhetően úgy fejleszthetjük a karaktereinket a játékban, ahogy eddig még soha. Irányítsd a népszerű amerikai izomautókat, repülőgépeket, vedd fel a harcot az ellenséggel, legyen az földön vagy levegőben. 

Magányos farkasként is végig nyomhatod a játékot vagy kooperatív módban a barátaiddal. Használd ki a környezet adta lehetőségeket; szabadítsd ki a vadállatokat és nézd végig ahogy Teddy mackó rendezi az ellenség sorait. 

 

 

 

  • izgalmas fő küldetések és több órányi mellékküldetések
  • hatalmas élő, lélegző Amerika egy fiktív valóságban
  • játszd végig a játékot egyedül vagy a barátaiddal kooperatív módban
  • lenyűgöző, részletekben gazdag grafika