Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

FIFA 21 Legacy Edition Switch (használt)

Switch
RAKTÁRON (Utolsó darabok)
Rendeld meg most és kiszállítjuk: Holnap (2023-03-31)
Üzletünkben azonnal átvehető
Állapot: Használt, ellenőrzött kiváló minőség
180 hűségpont
30 nap garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Árukereső.hu

Nyerj barátaiddal az EA SPORTS FIFA 21 játékában a PS4 és Xbox One konzolokon, valamint számítógépen – új többrésztvevős és testreszabási lehetőségek várnak az utcákon és a stadionokban. A Frostbite játékmotort használó FIFA 21 új funkciókkal érkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy még nagyobb közös győzelmeket ünnepeljetek a VOLTA FOOTBALL és FIFA Ultimate Team játékmódokban. Ismerd meg a valósághű játékmenet legújabb szintjét, amely a kreativitást és az irányítást helyezi előtérbe, nézz át minden lépést a Career játékmódban, és tapasztald meg a páratlan hitelességet, amely a legvalósághűbb fociélményt nyújtja.

JÁTÉKMENET

Hozz létre még több gólszerzési lehetőséget a vadonatúj dinamikus támadási rendszerrel, amely az eddigi legintelligensebb FIFA-játékmenetet teszi lehetővé.

A FIFA 21 új szintre emeli a játékosok intelligenciáját és döntéshozatalát a labda megszerzése előtt és után is – jelentősen realisztikusabb és leolvasható mozgást hoz létre, így sokkal izgalmasabb 1-1 elleni szituációkra kerülhet sor. Ez valósághű fociélményt teremt, amely elősegít a kreativitást és az irányítást a pályán.

Agilis labdavezetés – A labdarúgásban az 1-1 elleni szituációk olyan gólszerzési lehetőségeket teremtenek, amelyek eldönthetik a mérkőzés sorsát. A FIFA 21-ben az új Agilis labdavezetési rendszer számos új eszközt biztosít, ha egy védőt kell kicselezned. A gyors lábmunka fejlettebb irányítást és válaszképességet biztosít, így tovább maradhat nálad a labda és gyakrabban hozhatsz létre 1-1 elleni szituációkat. Az olyan új szerelések, mint az áthidaló labdavezetés és a hamis labdafordulat, lehetővé teszik, hogy magad mögött hagyj minden védőt.

Pozicionálási személyiség – A jó helyen tartózkodás a megfelelő pillanatban, hogy fogadd a labdát, egy kulcsfontosságú megelőző szerelést hajts végre vagy csellel megakadályozz egy gólt – ezek a pillanatok különböztetik meg a világklasszisokat a többi játékostól. A FIFA 21-ben a Pozicionálási személyiség segítségével a labdarúgók játékon belüli intelligenciája megérti a tér és az idő fogalmát, így a legjobb játékosok előre felkészülhetnek az eseményekre, intelligensebben mozoghatnak a pályán és előnyösebb pozíciókat vehetnek fel. A világklasszis csatárok lelassítanak, hogy az utolsó védő mögött maradjanak, így elkerülve a lest. A játékmesterek helyzeteket keresnek, hogy megkerüljék az ellenfél játékosait. A legjobb védők pedig még hatékonyabban zárják le a potenciális passzokat, így az ellendél nehezebben alakít ki helyzeteket.

Kreatív támadások – A FIFA 21-ben még több módon törheted át az ellenfél védelmét, hiszen új lehetőségekkel forradalmasíthatod a csapatod mozgását a támadó helyzetek kialakításához:

  • Irányított támadások – Vedd át az irányítást a csapattagok támadása felett a jobb kar megpöccintésével a támadás aktiválását követően.
  • Irányított passz és követés – Döntsd el, hogy a csapattag elinduljon-e a passz után a jobb kar azonnali pöccintésével a kívánt irányba.
  • Játékos zárolása – Nyomd le mindkét kart, hogy egy játékoson maradj a támadás során. A további irányítás érdekében pöccintsd meg a jobb kart a követett játékos irányából, és vezéreld a mozgását a passz kérése előtt.

Természetes ütközési rendszer – A vadonatúj animációs rendszerek újragondolt játékosütközési és -mozgási rendszert tesznek lehetővé, amely simább játékosinterakciót eredményez az egész pályán. A FIFA 21-ben a fő pillanatok, például a kapu előtti tülekedés, a csaták a labda birtoklásáért a pálya közepén, és a támadó párbajok jelentősen simábban érnek véget, ezért több természetes találkozásban van része a játékosoknak a labda eléréséért folytatott küzdelem során.

Competitor játékmód – A világ legjobb FIFA-játékosainak játékstílusait lemásoló Competitor játékmód beállítja az ellenfél esetében a legjobb cseleket, labdavezetési típusokat és taktikákat, hogy nagyobb kihívást jelentő ellenfelekkel találkozz a Legendary és az Ultimate nehézségi szinteken.

  • A labdarúgás alapjai – A közösség visszajelzései alapján a labdarúgás alapjainak felülvizsgálata növeli a tétet a pályán:
  • Passzolás – A tér és az ellenfél pozicionálásának átfogóbb megértése lehetővé teszi a játékosok számára, hogy intelligensebb passztechnikával játsszanak.
  • Blokkolás – A FIFA 21 új blokkolási rendszere kiegyensúlyozottabb eredményeket hoz létre, amikor a védők blokkolják a rúgásokat és a keresztezéseket.
  • Válaszképesség – A gyorsabb válaszidő lehetővé teszi a megfelelően reagáló játékosokat, biztosítva számukra, hogy jobban elmeneküljenek a húzós helyzetekből, amikor az ellenfél nyomása alatt állnak.
  • Manuális célzás – Vedd át az irányítást a célzott rúgások és passzok felett a manuális célzás segítségével, amely pontosan oda juttatja el a labdát, ahova célzol.

CAREER JÁTÉKMÓD 

Irányíts minden pillanatot a FIFA 21 Career játékmódjában az olyan új innovációkkal, amelyek további mélységgel látják el a mérkőzéseket, átigazolásokat és edzéseket – így még több beleszólásod van a csapatod klasszisok közé jutásában, nem beszélve arról, hogy soha nem volt ilyen egyszerű edzői pályafutásod megkezdése.

Interaktív mérkőzésszimuláció – Ismerd meg a szezon lejátszásának vadonatúj módját az Interaktív mérkőzésszimuláció segítségével – ez egy hatalmas lépés a játékmeneti interaktivitás terén, amely a kezedbe adja a meccsek eredményének irányítását. A 90 perc során bármikor beléphetsz a mérkőzésbe, hogy kezedbe vedd az eseményeket. Vedd át az irányítást az olyan kulcsfontosságú pillanatoknál, mint a tizenegyesek és a szabadrúgások – mindezt hála az új kontextuális jelzéseknek, amelyekkel megfordíthatod a mérkőzés menetét. A továbbfejlesztett mérkőzésadatok segítségével precízen felügyelheted a játékot, így közvetlenül eszközölhetsz módosításokat a szimulációban a mérkőzés statisztikái, valamint a játékosok teljesítményszintje és állóképessége alapján.

Játékosfejlődés – Felügyeld a játékosok fejlődését nagyobb részletességgel az átdolgozott fejlődési rendszer segítségével. Helyezd át a hátsó védőket a jobb pályaszéli pozícióba, a védő középpályásokat a pálya hátsó részének közepére – kezeld a hiányosságokat a csapatodban és felügyeld a játékosok tulajdonságainak változásait az edzések során, hogy megfelelő képet kapj előmenetelükről.

Aktív edzés és mérkőzésteljesítmény – Szerezz átfogóbb betekintést a csapatod teljesítményszintjeibe egy új tulajdonsággal, a mérkőzésteljesítménnyel, amely azt jelzi, hogy a játékosok milyen valószínűséggel teljesítenek megfelelően a játék legfontosabb pillanataiban. Növeld a játékosok teljesítményét az új Aktív edzés rendszerrel, amelynek segítségével csoportos edzéseket hozhatsz létre annak érdekében, hogy a csatárok nagyobb eséllyel használják ki a helyzeteket vagy a védők sikeresebbek legyenek a cseleket igénylő pillanatokban.

Heti ütemterv kialakítása – Tervezd meg a csapatod edzéseit az új tevékenységkezelő rendszerrel. Dönts, hogy mikor legyenek edzések és pihenőnapok a héten, hogy kiegyensúlyozd a játékosok teljesítményét, morálját és erőnlétét, hiszen ezen múlik a győzelem.

Játékos-visszajelzési rendszer – Az új rendszer vizuálisan jelzi a játékosok felkészültségét a következő mérkőzésre, így leolvashatod a játékosok teljesítményét, morálját és erőnlétét egy helyen. Tudd meg, mely játékosok vannak a legjobb formában, kik állnak készen a mérkőzésre, valamint kiknek van szüksége további edzésre vagy pihenésre az erőnlét visszaszerzéséhez. Emellett megismerheted, milyen hatással van a játékosok statisztikáira, ha nem a pozíciójukban játszanak. A rendszer segítségével mindig a legjobb tizenegy játékost állíthatod a pályára.

Továbbfejlesztett ellenfél-MI – A Továbbfejlesztett ellenfél-MI segítségével az ellenfél intelligensebb módon játszik a védekezés és a támadás közben egyaránt. Az új rendszerek tájékozottabb MI-döntéshozatalhoz vezetnek a védelem, a cselezés, a passzolás és a labdavezetés során, hogy nagyobb kihívást jelentsenek a mérkőzések és változatos legyen a Career játékmód.

Új átigazolási lehetőségek – A továbbfejlesztett átigazolási valósághűség új átigazolási módokat biztosít a játékosok és az MI által vezérelt csapatok számára. Állj elő ideiglenes és vásárlási ajánlatokkal, amelyek opcionális vagy kötelező igazolási díjakat foglalnak magukba, hogy új tehetségeket szerezz csapatodba, valamint válaszolj az MI által vezérelt edző ajánlataira, hogy az átigazolások mesterévé válj.

Új kezdeti lehetőségek – Szabd személyre a Career játékmódot az új kezdeti lehetőségek segítségével. Élvezd ki a valósághűbb élményt az átigazolási piac tárgyalásaival a Hiteles átigazolásokkal, vagy növeld a csapat kezdő költségvetését, hogy egyszerűbben bővítsd csapatodat a Pénzügyi átvétel funkcióval.

Kibővített bajnokságtémák – Élvezd ki a nagyobb elmerülést és a hitelességet a bővített egyedi bajnokságspecifikus témákkal a világ legnagyobb hírű versenyeiben, amelyek még nagyobb hangsúlyt kapnak a Career játékmódban – beleértve az UEFA Bajnokok Ligáját és a CONMEBOL Libertadorest.

EA SPORTS VOLTA FOOTBALL

Több játékmód. Nagyobb személyre szabhatóság. Több helyszín. Ismerd meg az utca szellemét barátaiddal, miközben ketrecekben és pályákon mutatod be stílusodat a világ körül a kispályás labdarúgás különböző válfajaiban.

VOLTA SQUADS: Ismerd meg az utcai labdarúgás közösségi módját a VOLTA SQUADS segítségével, amely új lehetőséget biztosít a közös játékra három barátoddal, vagy csatlakozz a VOLTA FOOTBALL további játékosaihoz és nyerj az 5v5 online többrésztvevős játszmákban. Lépj kapcsolatba barátaiddal az átdolgozott VOLTVA felületen, amely a csapatodat és az egyedien kialakított avatárodat helyezi a középpontba. Ezt követően hívj ki másokat, hódítsd meg a ranglétrát és gyűjts jutalmakat a heti események során.

Játékmenet: A VOLTA FOOTBALL játékmenetének újdonságai valósághűbb és több kihívással kecsegtető kispályás fociélményt nyújtanak – az új játéktempó és az intelligens csapatmozgás több lehetőséget biztosít, hogy átadd magad az utca ritmusának. Az energiával teli szerelések és az Agilis labdavezetés növelik a védőkkel szembetalálkozás izgalmát és új lehetőségeket biztosítanak, hogy kikerüld az ellenfeleket – vagy áttörj rajtuk –, miközben a védelmi eszközök, mint az új blokkolási rendszer, garantálják, hogy az 1-1 szituációk a labda mindkét felén kellően izgalmasak legyenek.

Személyre szabhatóság: Ötvözd a labdarúgást és a divatot a férfi vagy női VOLTA AVATÁROD személyre szabása során – az Adidas, a profi klubok, az utcai csapatok és a hírességek által tervezett kollekciók darabjai közül válogathatsz.

FEATURED BATTLES JÁTÉKMÓD: Igazold le a labdarúgás világának legnagyobb neveit a VOLTA SQUAD csapatodban a vadonatúj FEATURED BATTLES játékmódban. Szállj szembe az MI által vezérelt sztárokkal és a VOLTA FOOTBALL közösség csapataival, miközben pontokat és jutalmakat szerzel a FEATURED BATTLES játékmódban.

Helyszínek: A VOLTA FOOTBALL-ban hat kontinens 20 egyedi pályája érhető el hihetetlen hangulattal, így megízlelheted az adott helyek hiteles utcai labdarúgási kultúráját. Éld át Sao Paolo belvárosának pezsgő hangulatát, ismerd meg Milánó betonpályáját, vagy csodáld meg Dubai csúcstechnológiás geodéziai csarnokát, miközben felvághatsz képességeiddel öt vadonatúj játszótéren.

Meccstípusok: Játssz kedvedre. Élvezd ki a kispályás labdarúgás számos formáját: 3v3 Rush (nincsenek kapusok), 4v4, 4v4 Rush, 5v5 és Professzionális futsal. Játssz különböző méretű pályákon falak közt vagy azokon kívül.

További játékmódok:

  • THE DEBUT JÁTÉKMÓD: Fedezd fel az utcai labdarúgás világát a THE DEBUT játékmódban. Járd be saját utadat a VOLTA FOOTBALL történetalapú bevezetésében, amely a játék legnagyobb neveit sorakoztatja fel.
  • VOLTA KICK-OFF: Szállj szembe a kedvenc profi csapataiddal bármelyik VOLTA FOOTBALL helyszínen és tedd próbára magadat a kispályás labdarúgás különböző válfajaiban kapusokkal vagy azok nélkül.

FIFA ULTIMATE TEAM

Élvezd ki a vadonatúj lehetőségeket a FIFA legnépszerűbb játékmódjában, és hozd létre álomcsapatodat a múlt és a jelen legjobb játékosaiból a FIFA 21 Ultimate Teamben.

FUT Co-Op – Nyerj barátaiddal a FIFA 21 Ultimate Team játékmódban a FUT Co-Op segítségével, amely lehetővé teszi, hogy online csatlakozz barátaidhoz a jutalmak szerzése érdekében. Játssz vállvetve barátaiddal a Division Rivals és a Squad Battles mérkőzéseken, hogy együtt haladjatok a heti ranglétrán, és dolgozzatok közösen az új Co-Op célkitűzéseken, amelyek a kooperatív játékot jutalmazzák a pályán kívül.

Bővített személyre szabási lehetőségek a klub számára – Tedd egyedivé a FUT Clubodat számos új és bővített módon, hogy a csapatod ne csak a pályán tündököljön.

One FUT Club – Ha a következő generációs konzolokra váltasz a kettős jogosultság segítségével, a PlayStation 4-ről a PlayStation 5-re, valamint az Xbox One-ról az Xbox Series X-re és oda-vissza viheted a FUT Clubot keresztgenerációs cserepiacokkal és ranglistákkal a FUT 21-ben. A lemezmentes konzolok esetében a jogosultság digitális megvásárlására van szükség a váltáshoz. Feltételek és korlátozások érvényesek. További információért lásd a https://www.ea.com/games/fifa/fifa-21/news/dual-entitlement-terms-and-conditions webhelyet.

PÁRATLAN HITELESSÉG

Páratlan hitelesség vár a FIFA 21-ben a 17 000 játékossal, 700 csapattal, 90 stadionnal és 30 bajnoksággal – itt a lehetőség, hogy a legvalósághűbb formában add át magad a labdarúgásnak. A FIFA 21 az egyetlen hely, ahol kizárólagos hozzáférést élvezhetsz a világ legnagyobb versenyeihez, beleértve az UEFA Bajnokok Ligáját, az UEFA Európa Ligát, valamint a CONMEBOL Libertadores, a CONMEBOL Sudamericana, a Premier League, a Bundesliga és a LaLiga Santander megmérettetéseket.

EA akció 2021

 Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató