Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Flight Simulator Xbox Series X

Xbox
Állapot: Új
200 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Üzletünkben azonnal átvehető (Utolsó darabok)
Rendeld meg most és kiszállítjuk ekkor: Hétfőn (2022-08-15)
Árukereső.hu

 

A világ alattad hever.

·         Élénk és részletes tájak – Merülj el bolygónk hatalmas és gyönyörű világában a több mint 1,5 milliárd épülettel, 2 billió fával, a hegyekkel, utakkal, folyókkal és rengeteg minden mással.

·         Élő világ – A Föld egy élénk és folyamatosan változó bolygó, csakúgy, mint a Microsoft Flight Simulator világa, élő forgalmával, valós idejű időjárásával és állatvilágával. 

Kapj szárnyra.

·         Repülőgépek – Fejleszd pilótaképességeidet különböző repülőgépeken átfogó repülési modellekkel a könnyű kisgépektől az utasszállító gépekig. Mindegyik repülő pilótafülkéje rendkívül részletes és pontos kidolgozású, valósághű műszerezettséggel.

·         Ellenőrzőlisták – Az interaktív és kiemelt műszersegédlettel és ellenőrzőlistákkal a profiktól a kezdőkig mindenki a képességeinek megfelelően skálázhatja az irányítást a teljes kézivezérléstől a robotpilótáig.

Tedd próbára a képességeidet.

·         Élő időjárás – Az időjárásmotor segítségével bekapcsolhatod az élő időjárás módot, ahol megtapasztalhatod a valós idejű időjárást pontos szélsebességekkel és -irányokkal, hőmérséklettel, páratartalommal, esővel és minden mással.

·         Nappali és éjszakai motor – Éld át a repülés élményét az év és a nap bármely szakában, éjszakai VFR körülmények közt, vizuális repülési szabályokkal, navigációval.

·         Aerodinamikai modellezés – A korszerű fizikai motor, a repülőnként több mint 1000 vezérsíkkal igazán realisztikus élményt nyújt.

 Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató