Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Gamedec PS5

PS5
Állapot: Új
150 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-02-28
Árukereső.hu

Köszöntünk XXII. századi Warsaw Cityben. A jövő technológiája annyira fejlett, hogy a „valóság” relatív, míg az „élet” és „halál” több jelentéssel rendelkeznek.

A virtuális világok az emberi természet régi problémáit idézi fel: vágy, lustaság, irigység és büszkeség.

Ha egy kompetitív játékos azt gondolja, hogy az ellenfele csal, ha a gazdag/híres személynek diszkrét segítségre van szüksége a digitális ügyei miatt, ha egy cég úgy sejti, hogy a digitális jelenléte szabotázs áldozata a céges versenytársak miatt, akkor ezeknek a virtuális játékvilágoknak a lakosai Game Decs-eket (“Game Detectives”) vesznek fel, akik a kibertér szakavatott magánnyomozói.

Te egy ilyen detektív vagy, aki bűnügyeket old meg a virtuális világokban. Használd az eszed, hogy információt gyűjthess a tanúktól és a gyanúsítottaktól, hogy megoldhasd az ügyeket.

A díjnyertes Gamedec egy egyjátékos cyberpunk, izometrikus RPG, amely folyamatosan alkalmazkodik a döntéseidhez és sosem ítélkezik.

Jellemzők

  • Lépj kapcsolatba NPC-kel, hogy információkhoz juss és hozzáférj különböző dialógus opciókhoz, amelyek a döntéseidhez, a fejlesztett szakmai képességeidhez és megszerzett tudásodhoz mérten változnak.
  • Látogass meg számos virtuális világot – az álnok farmszerű környezettől kezdve, a dark-noir cyberpunk valóságokon keresztül, egészen a fantasy-n alapuló birodalmakig.
  • Használd a kódexedet és a következtetéseidet, hogy megfejtsd a tényeket és a bizonyítékokat, hogy aztán lezárhasd az ügyet. Találd meg a saját válaszodat és reagálj az etikádhoz, az becsületességedhez vagy a költői igazságérzetedhez mérten.
  • Formáld a karakteredet cselekvéseken keresztül, melyek mindegyike negatív vagy pozitív hatásokat biztosít – határozd meg hogyan akarod hogy viszonyuljanak hozzád a tulajdonságaid kiválasztásával, amelyek megfelelnek játékstílusodnak. Fejleszd a saját Gamedecedet a döntéseiden, választásaidon és cselekvéseiden keresztül.
  • Találkozz különböző karakterekkel mind a valóvilágban, mind pedig a virtuálisban, akik lehetnek barátságosak, de akár ellenségesek is – attól függően, milyen döntéseket hoztál a játék során.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató