Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

God of War: Ragnarök PS4 (magyar felirattal!)

PS4
RAKTÁRON (Több mint 5 db)
Rendeld meg most és kiszállítjuk: Kedden (2023-01-31)
Üzletünkben azonnal átvehető
Állapot: Új
240 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Árukereső.hu

Csatlakozz Kratos és Atreus kalandjához, mely során a Kilenc Birodalom mindegyikébe el kell látogatniuk válaszok után kutatva, hogy felkészülhessenek a rég megjövendölt csatára, amely elhozza a világ végét.

A sors átírói

Atreus szomjazik a tudásra, hogy megérthesse a „Loki” nevet körülvevő jóslatokat, és szerepét az eljövendő Ragnarök során. Kratosnak döntenie kell, gúzsba köti-e a félelem, hogy a múlt hibái és tragédiái megismétlődnek; vagy ki tud törni múltja börtönéből, hogy olyan apa legyen, amilyenre Atreusnak szüksége van.

A háború fegyverzete

A Leviatán-bárd, a Káosz pengéi és az Oltalmazó pajzs ismét felbukkannak, Kratos és Atreus számos új képességével együtt. Ahogy szembeszállnak a Kilenc Birodalom ellenségeivel, Kratosnak minden képességére szükség lesz, ha meg akarja védeni a családját.

Fedezd fel a birodalmakat

Kelj útra a misztikum csodás, de veszélyes világába, mérkőzz meg legendák lényeivel, szörnyeivel, és magukkal az északi istenekkel is, és kísérd el a válaszokat, szövetségeseket kutató Kratost és Atreust.

  • Fedezd fel a Kilenc Birodalmat, hisz közeleg a rég megjövendölt csata, amely elhozza a világ végét.
  • Győzd le az északi isteneket és szörnyeket gördülékeny, kifejező harcok során.
  • Fedezz fel és kalandozz káprázatos, mitológiai tájakon, át.

 Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató