Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Harvestella Swtich

Switch
RAKTÁRON (Utolsó darabok)
Rendeld meg most és kiszállítjuk: Hétfőn (2023-01-30)
Üzletünkben azonnal átvehető
Állapot: Új
220 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Árukereső.hu

A HARVESTELLA egy vibráns és színes világban játszódik, ahol négy óriás kristály, úgynevezett “Seaslight”-ok gondoskodnak a négy évszak stabil váltakozásának megteremtéséről. A kaland akkor kezdődik, amikor rendelleneségek kezdenek megjelenni a Seaslight-okon, amelyből létrejön a “Quietus”, azaz a halál évszaka, amely a természetesen előforduló évszakok között zajlik. A Quietus alatt a termények elhalnak, az emberek nem mehetnek ki otthonaikból és nyugtalanítóan, ezek az évszakok rejtélyesen egyre hosszabbak az évek előrehaladtával.

Ebben az Szimulátor-RPG-ben a játékosok terményeket növeszthetnek és gondozhatnak, hozzávalókat használhatnak fel a főzéshez és a craftoláshoz és ellátogathatnak a túlvilágra, amely élénken változik az évszakokkal együtt. Meglátogathatnak különböző városokat, kapcsolatba léphetnek a városok lakóival, elmehetnek horgászni és még sok más vár rájuk. A játékosok különböző munkákból választhatnak, mint a Fighter, a Shadow Walker vagy a Mage és elmehetnek dungeonökbe a csapatukkal, hogy útjuk során felfedezzék a világ eredetét, valamint az igazságot ezen csapás mögött.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató