Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Hello Neighbor 2 Deluxe Edition Swtich

Switch
Állapot: Új
245 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-04-04
Árukereső.hu

Deluxe Edition tartalma:

  • Back to School
  • Late Fees
  • Hello-copter

Azt hiszed megbízhatsz a szomszédjaidban? Gondold újra.

A Hello Neighbor 2 a méltán híres Hello Neighbor folytatása, ahol be kellett lopakodnod a szomszédod házába, hogy megtudd mit rejteget a pincében. A második részben ennél még tovább mentünk és most mint egy újságíró, gyilkosságok és rejtélyes eltűnések után kell nyomoznod Raven Brooksban, a látszólag csendes városban.

A Hello Neighbor 2 egy lopakodós horrorjáték, ahol az ijesztő szomszédjaid titkai után kell kutatnod. Képzelj el egy várost, ahol az összes ház és minden benne élő, MI-vezérelt lakos a játszótered része. Oh, és valami nincs rendben Raven Brooks lakosaival sem, de nem igazán érted, hogy mi is a probléma velük. Szóval: gondolkodj okosan, tervezd meg a bejutásodat a házaikba és keress nyomokat a zárt ajtók mögött ebben a kertvárosi disztópiában.

A játék kezdetén végig kell sétálnod Raven Brooks utcáin és bele kell pillantanod az ablakokon keresztül az MI karakterek életébe, hogy nyomokat találj. Olyan, mintha egy újságíró szimulátor lenne, mi? Mi van a helyi taxidermista padlásán? Miért megy ez a bajszos úriember minden egyes este a vidámparkba? Milyen titkokat rejteget a polgármester irodája? És ez csak néhány a sok kérdés közül, amelyek felmerülhetnek benned.

A legjobb taktikai lépés mégis az lehet, ha lopakodva felfedezed azokat a módszereket, amelyekkel túljárhatsz az NPC-k eszén és így megtudhatod a titkaikat, ezzel együtt pedig felfedheted a nagy rejtélyt, ami Raven Brooks-ban lakozik. A csavar a történetben, hogy a Hello Neighbor 2 minden egyes karaktere fejlett mesterséges intelligenciával rendelkezik, így tanulnak a játékos lépéseiből és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék a közösségüket és annak titkait.

Le tudod rántani a leplet? Te leszel az, aki megpróbálja megoldani a Neighbor-ügyet, mert senki másnak nincs mersze hozzá. Vajon te leszel az, aki túljársz a szomszéd eszén és kideríted mit rejteget?

Jellemzők

  • Fedezd fel Raven Brooks összes rejtélyét! Járd körbe a várost: az összes ház és az MI-vezérelt lakosai mind a saját játszótered részét képezik.
  • Akár egy újságíró-szimulátor – lopakodj és fedd fel a szomszédok titkait.
  • Túl tudsz járni az MI eszén? A Hello Neighbor 2 minden karaktere neurális hálózati mesterséges intelligenciát használ, így tanulnak a játékostól és mindent megtesznek annak érdekében, hogy megvédjék zárt közösségüket és annak titkait.
  • Rajtad múlik, hogy fény derül-e Raven Brooks titkaira!Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató