Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Hogwarts Legacy Xbox Series X

Series S|X
Állapot: Új
270 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-02-10
Árukereső.hu

A Hogwarts Legacy egy magával ragadó, nyitott világú akció-szerepjáték, amelyik a Harry Potter-könyvekből megismert világban játszódik. Indulj el az utazásra, amelyik ismerős és új helyszíneken vezet keresztül, miközben legendás lényeket fedezhetsz fel, testreszabhatod a karaktereket, varázsitalokat készíthetsz, varázsigéket próbálhatsz ki, frissítheted a tehetségeidet, és azzá a varázslóvá válhatsz, akivé szeretnél.

Ismerd meg Roxfortot az 1800-as években. A karaktered egy diák, akinél megtalálható a kulcs egy ősi titokhoz, amelyik a varázslók világának szétszakításával fenyeget. Fedezd fel, milyen is a roxforti élet, miközben szövetségeseket keresel magadnak, megküzdesz a sötét varázslókkal, és végül te leszel a varázslók sorsának kovácsa. Te alakítod a történetedet! Éld át a történeteket, amelyeket nem vetettek papírra.

 Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató