Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Hotel Transylvania: Scare-Tale Adventures Xbox One

Xbox
RAKTÁRON (Utolsó darabok)
Rendeld meg most és kiszállítjuk: Kedden (2023-01-31)
Üzletünkben azonnal átvehető
Állapot: Új
140 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Árukereső.hu

Fedezz fel klasszikus mesevilágokat kedvenc karaktereiddel a Sony Pictures Animation filmekből a Hotel Transylvania: Scare-Tale Adventures-ben! Irányítsd Drac-et és Mavist és kalandozz kísérteties vonásokkal rendelkező, egyedi világokban, úgymint „Piroska és a Farkas”, „Ali Baba és a negyven rabló”, vagy „A császár új ruhája”. Az ijesztő ellenfelek és pokoli feladványok közepette kell helytállnod különleges képességeiddel, ugrással, csúszással és ugrásokkal, túljutva ezen rémséges mesevilágokon. Olyan ikonikus Hotel Transylvania szereplőkkel futhatsz össze, mint Johnny, Murray, Wayne és mások, akik izgalmas küldetések és körmönfont kihívások megoldásában, valamint egy koporsónyi gyűjtögetnivaló összeszedésében segédkeznek. A tét magas, Drac és Mavis pedig csak rád számíthat!

Jellemzők

RÉMséges történetek

Látogass el klasszikus mesevilágok kísérteties változatába! Válj Mavissé a Piroska és a Farkasból, de óvatosan, mert Wayne, az éhes farkas a nyomodban lohol! Szerezz értékes kincseket a tolvajkirálynak és lépj be a Kincsek barlangjába. Oldj meg feladványokat, és találd meg a Blobby-császár új ruháit!

Fedezz fel új helyszíneket

Járj be egyedi világokat, hogy teljesíts kihívásokat: például találd meg Griffint, a láthatatlan embert! Áss első rejtett gyűjtögetnivalókat, elátkozott medálokat, érméket, melyeket elkölthetsz Murray boltjában.

Válj képességeid mesterévé

Szerezz erőteljes, új vámpírképességeket, ahogy legyőzöd az egyes fejezetek lényeit, és mutasd meg a gonoszoknak, ki a nagymenő! Aknázd ki Drac és Mavis szupererejét, szuperugrását, és egyéb képességeiket.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató