Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Kirby and the Forgotten Land Switch

Switch
Állapot: Új
190 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2022-03-25
Árukereső.hu

 

Csatlakozz Kirbyhez, a hatalmas erejű és aranyos hőshöz!

Kirby and the Forgotten Land játékban, ahol Kirby egy csodákban, vad helyszínekben, és Waddle Dee-kben bővelkedő, színes, 3D-s platformer kaland során tesz szert új képességekre.

 

Bár Kirbynek kiváló érzéke van a levegő beszippantásához, azonban nem lesz könnyű dolga, amikor egy ismeretlen vidékre érkezik, és rájön, hogy Waddle Dee-ket tömegesen rabolja el a Beast Pack.

Hogy megmentse barátait, Kirby útra kel, oldalán a kíváncsi Elfilinnel, akivel ebben az új világban találkozik. A magával ragadó kaland során a játékosok Kirby számos képességét kihasználhatják az ellenfelekkel folytatott küzdelmek, valamint a színpompás 3D-s világok bejárása közben. Egy olyan - platformer kihívásokban bővelkedő terekben gazdag - hely vár rád, ahol a természet és egy letűnt civilizáció olvadt egybe. Amikor elindulsz, hogy kiszabadítsd a fogva tartott Waddle Dee-ket az egyes pályák végén lévő célnál, hasznos lehet minden sarkot és zugot is felfedezni, hogy útközben minél többet megmenthess közülük.

 

A Beast Pack komoly kihívások elé állít majd, így Kirby már jól ismert legendás másolóképességei mellett néhány újdonsággal is bővül főhősünk repertoárja: a Drill és a Ranger másolóképességekkel. A Drill lehetővé teszi, hogy befúrd magad a földbe, és a föld alól, egy hatalmas ütéssel támadd meg az ellenséget. Ellenfeleid hamarosan csillagokat fognak látni, amikor Kirby szabadjára engedi a Ranger másolóképességét, amellyel a játékosok egy távoli ellenséget vehetnek célba.

Kirby kalandjában egy további játékostárs is részt vehet, hiszen lehetőség van arra, hogy egy második játékos is csatlakozzon az utazáshoz Bandana Waddle Dee-t irányítva. Lándzsájával a játékosok különféle támadásokat indíthatnak, a Joy-Con megosztásával pedig könnyedén, ugyanazon a konzolon vághatnak bele a kétszemélyes kooperatív játékba*.

A Kirby and the Forgotten Land játékban bemutatkozik Waddle Dee Town is, amely a kaland központi csomópontjának szerepét tölti be. Ahogy egyre több Waddle Dee-t mentesz meg, úgy lesz a város is egyre fejlettebb. Különféle üzletek nyitnak meg, a játékosok pedig a városlakók kedvenc játékaival szórakozhatnak. Sőt, Kirby még a Waddle Dee Caféban is besegíthet! A játékosoknak gyorsan kell elkészíteniük a vendégek rendeléseit, hogy azok elégedettek legyenek, és magas pontszámmal jutalmazzák őket. Keresd fel Waddle Dee Townban a hasznos tippeket adó Wise Waddle Dee-t!

Ha online csatlakozol, a globális játékosadatok alapján olyan részleteket is megtudhatsz, mint például a világszerte megmentett Waddle Dee-k összlétszáma és az aktuálisan legnépszerűbb másolóképesség.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat