Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Lake PS5

PS4
Állapot: Új
115 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2022-03-25
Árukereső.hu

Oregon állam, Providence Oaks, 1986: a Lake egy elképesztően gyönyörű, megnyugtató, nyílt világú játék, amely a szabad vezetést kombinálja egy sztoriközpontú, point-and-click kalandjáték játékmenetével.

A Lake során Meredith Weiss bőrébe bújhatsz, aki jól menő városi karrierjét két hétre otthagyja, hogy visszatérjen tóparti szülővárosába, helyettesítve postás apját.

Tartózkodása alatt számos ismerős arcba és új lakókba futhat, miközben Oregon állam lenyűgözően festő erdei között szállítja a leveleket és csomagokat, menet közben megismerve a különös helyieket.

A két hét végén el kell döntenie, visszatér-e a városba korábbi életéhez, vagy Providence Oaksban marad-e inkább.

Jellemzők

  • Menekülj el egy gyönyörű, rusztikus környezetbe, ahol se telefon, se internet sincs
  • Ismerd meg az érdekes karakterekből álló szereplők repertoárját, miközben újraéled a ’80-as éveket: mindannyian saját személyiséggel és furcsaságokkal rendelkeznek.
  • Válassz munka utáni elfoglaltságot: kapcsolódj ki a barátaiddal, segíts a szomszédoknak, vagy vackolódj be otthon egy könyvvel
  • Éld át egy több szálón futó történet két hetét, amely nem fél komoly témákról is beszélni
  • Írd meg a saját történeted: nincsenek „jó” vagy rossz válaszok és befejezések – csak az történik, amit te szeretnélEgyüttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatvédelmi szabályzat