Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

LEGO Brawls PS4 / PS5 frissítéssel

PS4
Állapot: Új
210 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2022-07-29
Árukereső.hu

A LEGO® Brawls a LEGO-univerzum első csapat alapú verekedős játéka. Egyedi, villámgyors LEGO-adaptációja a multiplayer alapú platformereknek, teli építéssel, csatával és a LEGO-ra jellemző humorral! Gyűjts minifigurákat, nyiss meg powerupokat, építsd fel a saját minifigura hősöd, és küzdd fel magad a globális ranglista élére!

A játék lényege az építés, a kusztomizáció és a szintlépés, melynek révén a játékosok létrehozhatják a saját LEGO minifigura hősüket egyedi stílussal, stratégiával és személyiséggel. A LEGO-rajongók és a verekedő sjátékok rajongói megnyitható minifigurákat gyűjthetnek, powerupokat szerezhetnek és emote-okat kaparinthatnak meg a kedvenc LEGO-világaikból, miközben felküzdik és felépítik magukat a globális ranglista élére! A játékosok világszerte csapatot alkothatnak és harcolhatnak 4 a 4 ellen, játszhatnak barátokkal, részt vehetnek egy battle royale stílusú játékmódban vagy a közönségkedvenc lokális kooperatív stílusban a Free-for-Brawl játékmódban.

Jellemzők

  • TESTRESZABHATÓ HARCOSOK – A játékosok eredeti LEGO kockákból hozhatják létre a saját, egyedi minifigura harcosukat
  • EGYEDI STRATÉGIÁK – A játékosok létrehozhatják a saját loadoutjukat, amit a saját preferenciájukhoz és játékstílusokhoz igazíthatnak
  • KÖZÖNSÉGKEDVENC LEGO TÉMÁK – Küzdd magad végig epikus LEGO-témákon és szetteken!
  • TÖBBFAJTA JÁTÉKMÓD – A pályák egyedi kihívásokat, győzelmi feltételeket és többjátékos módokat kínálnak
  • KÖZÖSSÉGI ESEMÉNYEK – Szezonális és korlátozott ideig tartó tartalmak érkeznek egész évbenEgyüttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató