Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Mario + Rabbids® Sparks of Hope Gold Edition Switch + Ajándék DLC!

Switch
Állapot: Új
340 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2022
Árukereső.hu

Ajándék MEGABUG KOLLEKCIÓ DLC tartalma:

 • A Megabug visszatért, de ezúttal fegyverskinként! Rendeld elő a játékot, hogy megragadd a sötét oldalad és megváltoztasd a játékbeli fegyverek kinézetét. Ezen csomag minden csapattagod számára tartalmat választási lehetőséget. Most menj, és mentsd meg a galaxist!

A Gold Edition tartalma:

 • Az alapjáték
 • A szezonbérlet, amely több DLC-csomaggal érkezik, beleértve további sztoritartalmat új hősökkel, küldetésekkel és csatákkal.
 • Tartalmazza a Galactic Prestige Packet is, három exkluzív és szuperstílusos fegyverskinnel a csapatod számára, amit rögtön bevethetsz. Mentsd meg a galaxist, de csináld sikkesen!

 

Mario, Rabbid Peach és barátaik visszatértek, hogy egy kozmikus léptékű új kalandba vágjanak! Cursa, a misztikus és alattomos entitás energiát keres ördögi tervei kivitelezéséhez, azonban ezzel a galaxist káoszba taszítja. Gonosz befolyásával veti rá magát a bolygókra, elkötelezve magát a Sparkok, a Lumas n Rabbidsok fúziójából létrejött különös lények felhabzsolása mellett, elpusztítva mindenkit, aki csak az útjába áll. Ahhoz, hogy megmentsék a Sparkokat és visszahozzák a rendet a galaxisba, Mario és barátai csapatba verődnek a Rabbids hősökkel egy misztikumban és meglepetést tartogató bolygókban bővelkedő kaland során.

Csatlakozz hozzájuk, miközben felveszik a harcot Cursával, felfedezve különös helyiekkel és vicces titkokkal teli bolygók egész garmadáját. Járj túl ellenfeleid eszén az innovatív harcrendszernek hála, amely a körökre osztott, taktikus döntéshozást keveri a valósidejű akcióval. Amikor ezen furcsa csapat kombinálja erejét a Sparksok óriási energiájával, bármi történhet - jó és rossz egyaránt!

Csak a hősök legextrevagánsabb csapata képes a remény szikráját feltüzelni szerte a galaxisban!

A Mario Rabbids® Sparks of Hope 2022-ben érkezik Nintendo Switch™-re.

Jellemzők

EGY EXTRAVAGÁNS CSAPAT

 • Találkozz Marióval és a Rabbids-hősökkel és építsd fel álmaid csapatát három hőssel egy olyan, 9 főt tartalmazó repertoárból mely felvonultatja Rabbid Peachet, Luigit, Rabbid Mariót, Princess Peachet és pár váratlan újoncot!
 • Használd ki a hősök különleges képességeit és járj túl még a legerősebb ellenfelek eszén is a csaták során

A TAKTIKA TALÁLKOZÁSA AZ AKCIÓVAL

 • Használd hőseid képességeit az innovatív harcrendszerben, amely a körökre osztott taktikát keveri a valós idejű akcióval
 • Irányítsd hőseidet és rohand le ellenfeleid, ugorj társaid fejére, bújj fedezék mögé… és hozz ki mindent a köreidből.
 • Specializáld hőseid a Sparkok használatával. Vesd be az összes egzotikus erőt és eszközt, hogy létrehozd saját stratégiád és helyt állj a lehetetlennel szemben is

EGY PÁRATLAN GALAKTIKUS KALAND

 • Vágj bele egy epikus kalandba a galaxison át űrhajóddal, és hozd vissza a rendet az univerzumba
 • Szabadítsd fel minden planétát Cursa gonosz befolyása alól. Fedezd fel őket, találkozz a helyiekkel, és fedj fel misztikus titkokat
 • Nézz szembe meglepő bossokkal, a Nintendo univerzum ellenfeleivel és a különleges Rabbids-lényekkel a kozmikus küldetésed során!

MENTSD MEG A SPARKOKAT ÉS NYERD EL SEGÍTSÉGÜKET ÉS EREJÜKET!

 • Mentsd meg a Lumasok és a Rabbidsok keresztezéséből született, rejtélyes Sparkokat, mielőtt Cursa megkaparintja őket!
 • Használd ki különleges képességeiket és erejüket a csatában: húzz fel energiahálót, vagy küldj a fejükre tűzesőt, hogy előnyhöz juss!
 • Minden Spark egyedi képességekkel és személyiséggel rendelkezik. Több tucat Spark található szerte a galaxisban, akiket meg kell mentened, hogy csatlakozzanak kalandodhoz.

A Mario Rabbids® Sparks of Hope csupán a kezdete a kozmikus kalandodnak, a megjelenés után további tartalmak várhatók!

 Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató