Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

NHL 23 PS4

PS4
Állapot: Új
250 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2022-10-14
Árukereső.hu

Az EA SPORTS™ NHL 23 együtt még nagyszerűbb. Szerezd meg a világ legjobb játékosait kezdő játékosként a vegyes női és férfi csapatok HUT-ba történő bevezetésével, és megjelenés utáni frissítésként. Megjelenés utáni frissítésként válik elérhetővé a játékosok platformfüggetlen párharca az azonos platformgenerációhoz tartozó HUT és WOC módban, ami nagyobb játékosbázist, rövidebb várakozási időt és több csapatot jelent, hogy a csapatod ellenfélre akadjon. És most a cseleid tárházához érkezik több mint 500 új Last Chance korongmozgás animációval, amelyek segítségével meghatározhatod, hogyan bontakozzon ki egy játék bármilyen érintkezést követően, az esés közbeni passzoktól a kétségbeesett kapuralövésekig. Az átdolgozott stratégiai rendszerek lehetővé teszik, hogy könnyebben játszhass, és hogy finomítsd a meccs közbeni jártasságaidat. Úgyhogy fogd barátaidat, és szedjétek össze magatokat, hogy az eddigi legdinamikusabb, összekapcsoltabb és vizuálisan gazdag Chel-élményben legyen részetek!

Azok a játékosok, akik PlayStation®4 vagy Xbox One platformon kezdenek az NHL 23 játékkal játszani, képesek lesznek HUT Team-értéküket és előrehaladásukat átvinni platformjaik következő generációjára PlayStation®5 vagy Xbox Series X|S platformra. Ez a áttérés azt jelenti, hogy az NHL 23 játékon belül:

  • A játékosok 20 játékostárgyat edzőt vehetnek fel jelenlegi felállásukba, és átvihetik őket egy új konzolra.
  • Amint a tartalom a PlayStation 4 konzolról átkerül PlayStation®5-re vagy Xbox One-ról Xbox Series X|S-re, a Gen4-es tartalom biztonsági okokból elcserélhetetlenné válik.
  • Minden zseton és tárgy, amely a gyűjteményben található, hasonló értéket kap majd a cserélhető csomagokban, és az új generációs fiókodhoz lesz rendelve.


Az egyszeri tartalom áttelepítése november 8-án lesz elérhető.*Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató