Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

NieR:Automata The End of YoRHa Edition Switch

Switch
Állapot: Új
220 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2022-10-06
Árukereső.hu

 

A NieR:Automata The End of YoRHa Edition a NieR:Automata Nintendo Switch verziója, amely egy többszörös díjnyertes, posztapokaliptikus akció-RPG, ami nagy népszerűségre tett szert az egész világon.

 

A távoli jövőben…

 

Egy másik világból származó megszállók mindennemű figyelmeztetés nélkül indulnak támadásra, mechanikus életformákat szabadítva a világra. A legyőzhetetlen fenyegetés miatt az emberiség elhagyja a Földet, és a Holdon keres menedéket. Egy újonnan felállított YoRHa android hadsereg tagjaként, 2B-ként a játékosok egy kegyetlen csatában találják magukat, amelynek célja a bolygó visszafoglalása.

 

Élj át egy magával ragadó történetet, amely túlutat a szimpla szórakozáson azzal, hogy érzelmek széles skáláját generálja a játék előrehaladtával és a gyönyörű, elhagyatott nyílt világával.

 

A termék tartalmazza a "3C3C1D119440927" DLC* tartalmát.
A tartalma: háromfajta kolosszeum és háromfajta jutalomként megszerezhető öltözék, amelynek alapjai a NieR Replicant karakterei.

 

*Ezek a tartalmak akkor válnak elérhetővé, ha eljutottál egy bizonyos pontig a játék történetében. Továbbá vannak olyan jelenetek a játéktörténet előrehaladása során, amikor ezek tartalmak nem elérhetőek.

 Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató