Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

No Mans Sky PS5

PS5
Állapot: Új
210 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2022-10-07
Árukereső.hu

A klasszikus science fiction-ök kalandja és képzelőereje által inspirálva, a No Man’s Sky egy egész galaxist kínál a felfedezésre, amely tele van egyedi bolygókkal és életformákkal, valamint folyamatos veszéllyel és akcióval.

A No Man’s Sky-ban minden csillag egy távoli nap fénye, minden megkerült bolygó tele van élettel és bármelyikhez el is utazhatsz. Repülj könnyedén az űrből egészen a bolygó felszínéig töltőképernyők és határok nélkül. Ebben a végtelen, procedurálisan generált univerzumban olyan helyeket és lényeket fedezhetsz fel, amelyekkel más játékosok még soha nem találkoztak – és valószínűleg soha nem is fognak.

A következő megjelenés óta hozzáadott nagy frissítéseket tartalmazza: Foundation, Pathfinder, Atlas Rises, NEXT, The Abyss, Visions, 2.0 BEYOND frissítés, Synthesis, Living Ship, Exo Mech, Desolation és a 3.0-ás frissítés, ORIGINS, Next Generation, Companions, Expeditions, Prisms, Sentinel és Outlaws.

Egy epikus utazás vár a másokkal megosztott univerzum középpontjába, amely lehetővé teszi, hogy felfedezz, kereskedj, harcolj és túlélj.

Jellemzők

  • Indulj egy epikus utazásra, találd meg a saját életcélod ebben az epikus űrkalandban
  • 6 évnyi frissítést tartalmaz*
  • Egy egész univerzum vár a tenyeredben a felfedezésre
  • Most először érhető el a PlayStation 5-ös és Nintendo Switch-es dobozos kiadás

*Az egyéb funkciók és tartalmak (multiplayer, cross-save és cross-play, települések) potenciális utólagos, ingyenes frissítés formájában való megjelenése jelenleg vizsgálat alatt áll.

 Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató