Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

PS5 KONZOLOK RAKTÁRON! IGEN, TÉNYLEG! :)

Ne várj rá heteket! Mi 1-2 napon belül házhoz szállítjuk!

Octopath Traveler II (2) PS4

PS4
Állapot: Új
240 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-02-24
Árukereső.hu

Az Octopath Traveler legújabb része, a 2018-ban megjelent, világszerte több, mint 3 millió példányban eladott eredeti játék folytatása, amely egy új szintre emeli a széria HD-2D grafikáját, ami a fúziója a pixel art és 3DCG-nek.

Solistia világában nyolc új utazó halad előre egy új, izgalmas korszak felé.

Te merre mész? Mit fogsz csinálni? Kinek a meséjét kelted majd életre?

Minden út rád vár.

Jellemzők

  • Kezd el az utazásodat a nyolc új utazó egyikével, akiknek mind saját eredetük, motivációjuk és egyedi képességeik vannak.
  • Új szintre emeli a széria 2D-HD grafikáját, amely a pixel art és a 3DCG fúziója.
  • A történet Solistiában játszódik, ahol különböző kultúrák élnek kelettől nyugatig, és az új korszak iparágai virágoznak. Hajózhatsz a tengereken és felfedezheted a világot, ami naponta változik.
  • Minden utazó egyedi Path Action-ökkel rendelkezik, amelyeket használhatnak a varoslakók elleni csatákra, tárgyak megszerzésére, utazótársak találására és még sok másra. Merre mész? Mit fogsz csinálni? Minden út rád vár.
  • Az ismerős mechanikák az eredeti játékból megőrzésre kerültek, akár a szabadság, amivel az utazód foglalkozását és készségeit fejlesztheted, valamint a „Break and Boost” rendszer, amely izgalmassá teszi a csatákat. Mindezeken felül új mechanikák is kerültek a játékba.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató