Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Prodeus PS5

PS5
Állapot: Új
130 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-04-21
Árukereső.hu

Éleszd fel az old-school belsőnézetes shooterek káoszát!

A Prodeus egy régi belsőnézetes shooter, újraélesztve a modern rendering technikákkal és technológiával. Éld át a minőséget, amelyet elvársz egy modern AAA játéktól, mindezt retro kinézettel és játékmenettel, amelyek a régebbi gépek technológiai limitjeit veszik figyelembe.

A játékban egy FPS veteránok által készített kampány található, kooperációs és kompetitív többjátékos módok, klasszikus módok, valamint egy beépített közösségi térképkereső az azonnali akció és a közel végtelen játszható szint érdekében.

Fesd vérvörösre a falakat. Ez az a Boomer Shooter, amire mindig is vágytál!

Jellemzők

  • Retro kinézet a modern korszakban: a múlt és a jelen shooterei találkoznak egy olyan grafikával, amely kombinálja a mai, kiváló minőségű 3D technológiát a retro látvánnyal. Éld át a lo-fi pixelek elképesztő robbanásait és a csúcstechnológiájú részecskeeffektusokat, miközben megütközöl a Prodeániakkal és a Káosz erőivel.
  • Igazi retro FPS káosz: vértezd fel magad egy gyors, őrjítő és végtelen akcióra. Robbantsd és vágd magad keresztül káoszszülte lények hordáin a legjobb klasszikus fegyverek arzenáljával.
  • Vörös eső: fröcsköld le az acélfalakat és az űrlényhallokat az ellenségeid vérével. Éld át a régi shooterek véres izgalmát úgy, mint még soha, köszönhetően a Prodeus elragadóan őrült feldaraboló rendszerének köszönhetően.
  • Közösség által készített szintek: fedezz fel új, a közösség által létrehozott pályákat és arénákat a beépített keresőben és tartsd frissen a zsigeri harcot.
  • Többjátékos őrület: állj csapatba és nézz szembe más játékosokkal a különböző többjátékos módokban. Játssz a kampánnyal 4-játékos kooperációs módban vagy ugorj fejest a csetepatéba a 16-játékos Deathmatch, Team Deathmatch, CTF és más játékmódokkal, majd lépj a következő szintre azáltal, hogy létrehozod és megosztod az egyedi játékmódjaidat.
  • Vedd fel a zene ritmusát: lövöldözz, miközben metál zenéket hallgatsz a retro FPS zeneszerzőtől, Andrew Hulshulttól (DOOM Eternal: The Ancient Gods, Dusk, Amid Evil), amelyek dinamikusan változnak a tetteidnek megfelelően.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató