0 db

Red Dead Redemption 2 PS4

20.890 Ft
Állapot: Új
Ingyenes szállítás


Előrendelhető - Megjelenés: 2018-10-26


1 év garancia


14 napos pénzvisszafizetési garancia


+209
hűségpont

Amerika, 1899. A vadnyugati korszaknak vége lett azzal, hogy a törvényhozók lerohanták az utolsó megmaradt törvénytelen bandákat. Azok, akik nem engednek, vagy nem adják meg magukat, végük.

Miután a rablás rosszul végződik Blackwater nyugati városában, Arthur Morgan, a Van der Linde banda tagjaként menekülni kénytelen. A rájuk vadászó szövetségi ügynökök és a fejvadászok árnyékában kell a bandának bankokat rabolnia, vonatokat lerohannia. Ahogy a belső megosztottság fenyegeti a banda szétszakadását, Arthurnak választania kell saját eszméi és banda iránti hűsége között.

A Grand Theft Auto V és a Red Dead Redemption alkotóinak legújabb játéka, a Red Dead Redemption 2, egy epikus történet, mely a modern kor hajnalán változásba menő Amerikát eleveníti meg számunkra.  

Légy része, egy hatalmas és nyitott világnak, ahol cselekedeteid kihatnak környezetedre. Te döntesz, hogy a békés úton, vagy fegyverharc árán járod be a világot.  Járd be a környező városokat, vagy fedezd fel az érintetlen tájakat.