Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Redfall Xbox Series X + Előrendelői DLC!

Xbox
Állapot: Új
300 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2023-05-02
Árukereső.hu

A játék használatához folyamatos, aktív internetkapcsolat szükséges mind az egyszemélyes kampány, mind a kooperatív mód során. A kooperatív mód használatához Xbox-platformon Xbox Gold előfizetés szükséges.

 Előrendelői Vampire Hunter Pack DLC tartalma:

  • Grim Tide Shotgun skin
  • Polar Vortex Skin (több fegyverhez)
  • Blood Ravager Stake fegyverkiegészítő

A Redfall egy nyílt világú, egyjátékos, kooperációs, belsőnézetes shooter az Arkane Austin, a Prey és Dishonored mögött álló díjnyertes csapat gondozásában. Folytatva az Arkane örökségét a gondosan megalkotott világokkal és immerzív szimulátorokkal, a Redfall elhozza a stúdió jellegzetes játékmenetét egy történet vezérelt akció shooterben.  

Fedd fel az igazságot, vedd vissza Redfall-t

Redfall szigetvárosa, Massachusetts egy vámpírlégió ostroma alatt áll, akik eltakarták a napot és elvágták a lakókat a külvilágtól. Fedezd fel a nyílt világot és éld bele magad a mély történetkampányba, miközben felfeded a vámpírok megjelenésének a rejtélyét. Alkoss szövetséget egy maréknyi túlélővel és szállj szembe a lényekkel, akik a város kivéreztetésével fenyegetnek.

Jellemzők

Ölj egyedül vagy csapatban

A Redfall gördülékenyen ötvözi az egy és többjátékos opciókat, amellyel lehetővé teszi a játékosoknak, hogy egyedül vagy csapatban, akár négyen kooperációs módban kalandozzanak a sötétségben. A csapattársak kipróbálhatnak különböző hős felszereléseket és kombinálhatják az erősségeiket, hogy kreatív megoldásokat találjanak a vámpírapokalipszisre. Egy arzenálnyi specializált fegyverzetet gyűjthetsz és testre szabhatod a karakteredet egyedi fejlesztésekkel és képességekkel, hogy az illeszkedjen a játékstílusodhoz.

Nem szokványos hősök az éjszaka ellen

A félresikerült tudományos kísérleteknek köszönhetően pszichés képességekkel felruházva, Redfall vámpírjai téged és csapatodat kreativitásra ösztönöznek majd. Egy csapatnyi különböző hős közül választhatsz – melyek mindegyike saját, karakterspecifikus képességekkel rendelkezik – hogy legyőzhesd a vámpírlégiót és a mániákus követőiket.  

  • DEVINDER CROUSLEY: egy kriptozoológus és feltörekvő feltaláló. A saját maga által létrehozott fegyverekkel felszerelkezve a küldetése, hogy bizonyítsa rátermettségét.
  • LAYLA ELLISON: egy orvosbiológiai mérnök hallgató, aki egy orvosi kísérletre jelentkezett önkéntesként, azonban valami félsikerült, amely így intenzív telekinetikus képességekkel ruházta fel őt.
  • REMI DE LA ROSA: egy briliáns harcmérnök, aki az életét a frontvonalakon töltötte. A robottársával, Bribónnal az oldalán elkötelezett, hogy segítsen Redfall túlélőinek megmentésében.
  • JACOB BOYER: a volt katonai mesterlövész magánvállalkozónak állt. Redfall furcsa történései Jacob szemét rejtélyes módon vámpírszerűvé változtatták, valamint egy spektrális hollóval ruházták fel, aki mindig az oldalán áll.

Redfall nyílt világa

A Redfall egy igazi Arkane élmény, amely egy részletgazdag világban játszódik, mely ötvözi az ismerőset a rendkívülivel. A Redfall nyílt világát a Prey Talos I űrállomásának és a Dishonored Dunwalljának pályatervezői alkották meg. A város egykoron nyüzsgő belvárosától kezdve a kísértetjárta erdőn keresztül egészen a megtizedelt tengerparti sétányig és azon is túl, végig kell küzdened magad a szekta táborain és természetfeletti tereken, miközben összerakod Redfall megannyi rejtélyének darabkáit.Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató