Ez a weboldal cookie-kat használ a felhasználói élmény fokozása érdekében. Az oldal használatával Ön automatikusan hozzájárul, hogy a cookie-ban apró adatmennyiséget tároljunk a számítógépén.
x

Resident Evil Village (8) Gold Edition PS5 + Előrendelői DLC!

PS5
Állapot: Új
210 hűségpont
1 év garancia
14 napos pénz visszafizetési garancia!
Előrendelhető - Megjelenés: 2022-10-28
Árukereső.hu

Előrendelői DLC tartalma:

 • Roses Street Wolf öltözet
  • Egy egyedi külsőt nyit meg Rose számára.

Éld át a túlélő horrort úgy, mint még soha a Resident Evil Village-ben, a műfajt meghatározó Resident Evil-franchise nyolcadik, díjnyertes fő felvonásában. A kritikusok által is elismert Resident Evil 7 biohazard után játszódó történet főszereplője Ethan Winters, aki egy hóval borított faluba keveredik, amely telis tele van rémisztő ellenfelek sokaságával. A Resident Evil-széria hősével, a Chris Redfielddel való pusztító találkozást követően Ethan Chris nyomába ered, hogy választ kapjon kérdéseire, de ehelyett egy teljesen új rémálomban találja magát…

A Resident Evil Village Gold Edition az alapjáték és a sokak által várt Winter’s Expansion DLC gyűjteményes kiadása, melynek megjelenése 2022. október 28-án esedékes. A Winter’s Expansion új módon teszi lehetővé a kampány élvezetét a „Third Person” kameranézet jóvoltából; a „The Mercenaries Additional Orders” az akciódús „The Mercenaries” játékmód egy masszív frissítése, amely új játszható karaktereket tartalmaz; végül pedig a „Shadows of Rose” a történet folytatása, amely 16 évvel az alapjáték befejezését követően veszi fel a fonalat. A Resident Evil Village Gold Edition egy vouchert is tartalmaz a Resident Evil Village Trauma Packhoz.

Jellemzők

 • Egy új nézőpont – Kövesd végig a nyolcadik fő Resident Evil-fejezetet az új „Third Person” kameranézetet használva. A Resident Evil Village belső nézetét kiegészítő új opcióval nem csupán az alapjáték, de a Winter’s Expansion is élvezhető.
 • A történet folytatódik – A „Shadows of Rose” folytatja a Winters-család sagáját, 16 évvel a Resident Evil Village eseményei után. A bővítmény főszereplője Rose Winters, Ethan lánya, aki rémisztő képességeivel küzd. Fedezd fel a Megaycete elméjének rémisztő és kifacsart világát miközben gyógyír után kutatsz.
 • A Mercenaries visszatért, és nagyobb, mint valaha – A sokak által szeretett, időre menő mód, a „The Mercenaries” új funkciókkal tér vissza. Az eredeti tartalmon felül a „The Mercenaries Additional Orders” olyan játszható karaktereket mutat be, mint Lady Dimitrescu, Chris Redfield és Karl Heisenberg, ráadásul mindegyikük egyedi képességekkel rendelkezik. Ezen extra tartalom a Resident Evil Village Gold Editionhöz és a Winters’ Expansionhoz új pályákat és egyéb újításokat is tartalmaz.
 • Bónusz játék – A Resident Evil Village hozzáférést biztosít az ingyenes multiplayer élményhez, a Resident Evil Re:Verse-hez, amely 2022. október 28-án jelenik meg a Resident Evil Village Gold Edition-nel és a Winters’ Expansion-nel párhuzamosan. Ikonikus karakterek garmadája néz szembe négy-6 fős deatmatch csaták során, klasszikus helyszíneken.
 • Ismerős arcok és új ellenfelek – A Resident Evil-széria hőse, Chris Redfield visszatér, ismeretlen motivációk által hajtva. Ethan számos új ellenféllel kénytelen szembenézni a faluban, akik mindegyike egyedi támadásokkal rendelkezik.
 • A harc evolúciója – Az ellenfelek támadásával szemben a Resident Evil Village-ben Ethan többféleképpen is védekezhet, akár arrébb is rúgva ellenfeleit egy lélegzetvételnyi időért, így a játékosok az eléjük kerülő akadályok és kihívások túlélése érdekében számos stratégiát kivitelezhetnek.
 • Kedvelt funkciók térnek vissza – A Resident Evil Village-ben számos, a korábbi Resident Evil-szériából ismerős funkció tér vissza, mint a „Duke”, a kereskedő, akinél tárgyak vehetők és adhatók el, receptek vásárolhatók a kraftoláshoz, vagy a fegyverek szabhatók testre.
 • A legújabb technológia – A RE Engine a PlayStation 5 és az Xbox Series X|S legújabb technológiájával karöltve hiperrealisztikus grafikával, immerzív hanggal, minimális töltési idővel kelti életre a falut és annak lakóit.
 • Játssz generációkon át – A Resident Evil Village birtokosai ingyenes hozzáférést kaphatnak a PlayStation 5-ös verzióhoz a PlayStation 4-es lemez birtokában (ennek a játék során folyamatosan a gépben kell lennie; használatához lemezmeghajtóval rendelkező konzol szükséges); az Xbox One lemezes verzió tulajdonosai a Smart Delivery révén érhetik el az Xbox Series X-es változatot. (ennek a játék során folyamatosan a gépben kell lennie; használatához lemezmeghajtóval rendelkező konzol szükséges)Együttműködő partnereink

×
PS5
Mobil
Tech
AJÁNDÉK
PS4
PS3
Xbox
XBOX 360
Switch
PC
  +36 70 / 884-00-01   info@konzolkiraly.hu   Elérhetőségek   Szállítási információ ÁSZF Adatkezelési tájékoztató